tisdag 1 september 2009

En lista till handlingarna

Jag har slängt min ska-läsa-lista.
Nu har jag bara en ska-låna-lista och en ska-köpa-lista.

Och jag hinner inte läsa-ångesten har plötsligt lagt sig.

6 kommentarer:

snowflake sa...

Precis! Jag hade förut en Läsevänt-lista på bloggen, men hu vad stressad jag blev av den. Det kändes som att jag måste få ner den på tio innan jag fick köpa nya böcker, och ner till tio kom jag förstås aldrig.

Vixxtoria sa...

Hade du t o m listan på bloggen?! Usch vad stressande med folk som hela tiden frågade om du hade läst ut Krig och Fred. Typ.

snowflake sa...

Det var ingen som frågade nåt, och jag skulle nog inte känna mig stressad av andras tjat heller, men riset jag binder åt min egen rygg, det är värre.
Bort allt sånt!

Vixxtoria sa...

Absolut.

Själv förmår jag knappt ens att läsa ut en bok som jag nämnt på bloggen att jag håller på att läsa. Jag har gjort det ett par gånger, och de böckerna är nästan samtliga fortfarande outläsa. Det ska jag också sluta med, men jag har inte fått formulerat ett vitsigt blogginlägg om det ännu ;-)

Anonym sa...

jag har en vill-läsa på bloggen utan bli speciellt stressad. hade jag inte skrivit upp vad jag vill läsa skulle jag glömt rätt många guldkorn. Däremot blir jag stressad av att läsa bokbloggar känner jag. Det tipsas om så väldigt många bra böcker.

Vixxtoria sa...

O: Jag håller med.

Bokbloggar är otroligt stressande. Usch!