fredag 18 september 2009

Här har du din bok!

Min lillebror fyller år, så nästa gång vi träffas ska han få den senaste boken av Conn Iggulden.

Och det tror jag han misstänker, eftersom Leif GW inte har kommit ut med några nya böcker sedan han fyllde år sist.

Det är så trevligt med folk som vet vad de vill ha.
Och praktiskt.

Men ganska tråkigt.

5 kommentarer:

Hanna sa...

Min sambo är rätt så tråkig att köpa presenter till, eller inte tråkig utan toksvår. Det han helst av allt vill ha är olika tekniska prylar. Men det måste vara exakt rätt, han har stenkoll på sina prylar. Dessutom köper han dem själv när han forskat klart.

Så det blir oftast kläder eller någon bok om foto. Han börjar veta vad han ska få.

Vixxtoria sa...

Hanna: Jag brukar vara lite mer innovativ också till folk som vet vad de vill ha (de brukar typ få två presenter: en som de vet vad det är, och en som jag hittat på). Men jag har inte tid att vara kreativ i det här fallet. Eller förresten. Jag kommer nog inte träffa lillebror på ytterligare tre veckor, och då är min värsta jobb-peak över, och jag kanske köper något annat.

Hanna sa...

En annan favorit är att ge en present när det absolut inte väntas. Jag såg en så vacker skrivbok med omslag i trä en gång. En kompis hade precis börjat läsa till journalist, det var månader till jul och födelsedag. Aha - tänkte jag. Då får han den nu då.

Mycket uppskattat.

Søren sa...

Folk er så trætte af at give mig bøger til fødselsdag, men jeg bliver virkelig glad for dem, selvom det ikke er overraskende at få bøger man selv har bedt om.

Vixxtoria sa...

Hanna: Man ska alltid passa på att köpa (om man kan) om man ser något som kan bli bra födelsedagspresenter eller julklappar. Annars kommer man gräma ihjäl sig 23 december.

Søren: Jag blir också jätteglad när jag får böcker i födelsedagspresent. Allra gladast (faktiskt) när jag får böcker som jag inte specifikt önskat mig, utan blir överraskad av något annat.

Min bror är lite tråkig för han vill inte bli överraskad.