onsdag 2 december 2009

Om du mötte någon med ett fånigt leende idag...

... så var det kanske jag som just köpt 12 julklappsböcker på ett bräde.

(Nu är de bara de krångliga människorna som inte läser böcker kvar. Det är klurigast att komma på bokpresenter till dem.)

4 kommentarer:

Spectatia sa...

Har just funderat på om jag högaktningsfullt skulle strunta i att det finns människor som inte läser böcker och köpa någon bok om precis vad som helst där jag i alla fall tycker att
titeln på något sätt matchar personen. Jag menar, en viss andel julklappar blir fel oavsett hur man bär sig åt, så man kan ju ha lite kul själv i alla fall.

Vixxtoria sa...

Jag har faktiskt flera år köpt böcker till _alla_. Fast det händer att vissa utvalda (läs: kinkiga) har fått något annat också. I år ska till exempel min dotter få en eltandborste.

Martina sa...

Jag har köpt böcker till mamma, småsystrarna och två syskonbarn som båda är tre och ett halvt. Nu ska jag bara komma på nåt till allra minsta syskonbarnet som är sju månader...

Vixxtoria sa...

Martinga: Åh, en sjumånadersbebis är ju alldeles ung och oförstörd. Där kan du ju köpa vad som helst! Molly bakar, Lotta på Bråkmakaregatan, Harry Potter, Krig och fred... Barnet lär ju inte ha nånting ännu! Den lättaste julklappen ever!