torsdag 24 december 2009

Ingen snö i Afrika men...

Men vänta nu. Det ligger ett paket kvar här i min säck. Det ska gå till två bloggar varav den ena möjliggjort att jag lärt känna mina nya bokbloggskompisar, och den andra att jag kunde leta reda på så bra julklappar som möjligt.

Den första paketen går alltså till Maria, som skapat Bokbloggar.nu, och samlat så många bokbloggar under ett och samma tak. Maria bloggade på Arianrhod, men har nu flyttat och bloggar i stället om böcker på Upsala Nya tidning.

Petra på En annan sida är det som fixat till Boksök, som gör det möjligt att söka i en stor mängd svenska bokbloggar på en och samma gång. Mycket användbar tjänst. Dessutom är jag fortfarande lite varm över de ord som Petra skrev om min blogg i somras när hon lade in den i Boksök.

Jag önskar er båda en jul full av hårda klappar. Faktum är att jag är så övertygad om att ni föräras sådana klappar i överflöd att det inte blir något bokpaket från mig. I stället blir det en julsång, från hela den dåvarande engelska popeliten. De ser ut som en åttondeklass inför en cabaret-uppvisning. Ungefär som alla finniga bokbloggare som sitter på sina kamrar och använder era tjänster varje dag. Tack ska ni ha, och God jul på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bokbloggar.nu fick mig att hitta massor av bokbloggar, inklusive din! :)

Maria sa...

Åh. Jag tackar för sången. :D

Vixxtoria sa...

Maria: Varsågod! Jag är väldigt glad över bokbloggar.nu!! Och Gott nytt, förresten!