onsdag 5 augusti 2009

Sluta genast!

Jag var så glad och harmonisk under min nästan månadslånga, självpåtagna nätinaktivitet. Och nu är jag tillbaks och läser allas bokbloggar. Herregud, måste ni verkligen tillbringa hela sommaren med att läsa bra böcker och sen liksom skriva mig på näsan att det finns ytterligare läsvärdheter där ute?

Varför inte nöja er med att endast läsa böcker som jag redan läst? (En första lista kan rekvireras, vid utgången, nere till vänster.)

*Blockerar knarkdealern bokbloggar.nu från min webbläsare.*

6 kommentarer:

Magix sa...

Ja usch, just när man tror att man kommit någonstans och läst en hel del så får man tiotals tips till på en surfrunda. jobbigt värre

Vixxtoria sa...

Magix: Preciiiiis. Och jag har kommit fram till att den bästa lösningen är att ändra alla andras beteende i stället för mitt eget patologiska surfande. För mig blir det enklast på det viset.

Lilla O sa...

Högarna bara växer hemma och när jag blir sittande vid datorn hinner jag ju inte läsa. Och vilka böcker ska jag skriva om då? ;-)

Vixxtoria sa...

Okej, O, det här är ett mycket konfidentiellt tips. Du kan ju göra som jag och skriva om böcker som du läst för läääääänge sen. Nobody has to know!

Lilla O sa...

Det är min plan. Gäller att komma ihåg dem bara.

Vixxtoria sa...

Baksidestexter, genombläddring (à la kortleksblandaren) och lite googling, i kombination med några väl valda adjektiv tar dig långt. Personligen brukar jag också krydda med något minne kring läsningen eller inköpet av boken, men det är ju min patenterade grej, så du får hitta på något annat :-D

Men med denna strategi missar man förstås triumfen över att vara först om att skriva om JCO:s dagböcker eller spekulera i vem den där Kappler är. Koppler. Kuppler. Äh.