fredag 25 mars 2011

Vips så blir det våfflor

Det är tydligen våffeldag i år igen.

Då får jag väl vipsa ihop lite smet då.

Jag kan också påminna om att jag förra året publicerade världens bästa våffelrecept. Gammal familjehemlighet. Försitt inte möjligheten att testa en dag som denna! Sist provade Boktokig och blev mycket nöjd!

4 kommentarer:

Emmas Bokhylla sa...

Jag far varje ar vid den har tiden extreme vaffel-cravings som blir starkare ar for ar. Jag fattar inte att jag inte har slapat ner ett vaffeljarn till Afrika annu, men varje gang jag ar hemma sa kan jag inte lata bil att tanka "meh, det ar ju astungt, tank sa mycket annat jag kan fa med mig!". Och sa blir det extrem-cravings varje ar.*suck pa mig sjalv*

Emmas Bokhylla sa...

*våffelbloggar*

Hanneles bok-paradis sa...

Dottern bjöd på jättegoda våfflor :)

Paperback Lover sa...

Som glutenintolerant (jo men visst, så är det serru) så har jag aldrig varit speciellt förtjust i kanelbullsdagar, fettisdagar eller våffeldagar under min uppväxt. Nu som vuxen inser jag ju att jag a) kan baka och laga mycket själv och att b) utbudet på glutenfria varor är så mycket större och bättre.

Men detta till trots blir det ingen våffelsmet idag utan galette-smet, som är naturligt fri från gluten, görs på bovetemjöl. Mycket gott ska vi stoppa i galetterna, brie och bacon bland annat. Och bubblet är på kylning. Mums!