lördag 26 mars 2011

Runeberg

Vi kan ta en liten extrafråga förresten. Det är säkert nån som precis har vaknat och vill samla ihop lite poäng för att komma i kapp.

6.5 Vad är det egentligen för runsten som jag har med på bloggen? (I min tidigare bloggdesign var den till och med bakgrund)?


6.75 Och vem har tagit fotot?

1. Vixxtoria
X. Dottern
2. Sambon

8 kommentarer:

enligt O sa...

Vips! Rökstenen väl och du har säkert tagit bilden själv och är dessutom väldigt nöjd med den.

snowflake sa...

Rökstenen, Ödeshög, jag gissar att det är din sambo som tagit bilden. Får jag extra poäng om jag publicerar egna bilder på densamma?

Lyrans Noblesser sa...

Min dotter är bra att ta kort, det är säkert din också så jag gissar på henne.

Full bokhylla sa...

Om du haft den i en tidig bloggdesign så verkar det väldigt avancerat om dottern skulle tagit bilden. Hon verkar visserligen nästan lika smart som mor sin, men som tvååring var hon väl inte så haj på kameran?

Jag är helt ointresserad av text jag inte kan läsa (förutom när det gäller min egen handstil även om den också brukar tråka ut mig) så runstenar har jag noll koll på. Om jag är ärlig med att jag snor svaret "Rökstenen" från tidigare kommentarer så ser det kanske inte lika illa ut som om jag blåljuger och säger att jag kunde det?

Ann-Sofie (OOOF bok) sa...

Jaha, så har jag vaknat till efter en förmiddag med studier i judaistik. Hebreiska kan jag inte men futharken känner jag igen på Rökstenen. Det går ju att fuska eftersom jag är kommentar nummer 5, men jag borde få en tröstpoäng för att jag har mitt lantställe i Östergötland samt att jag är till etthundraprocent övertygad om att Vixxtoria herself varit och fotograferat

Ann-Sofie (OOOF bok) sa...

Alldeles nu, dvs 3 minuter efter mitt förra kommenterande tänker jag så här: "Men det där kanske inte alls är Rökstenen. Och så hävdar jag lokalkännedom och liknande som argument." Sanningen är ju att det är bara futharken jag känner till.

En bok om dagen sa...

6,5 - Kan kanske vara en väldigt snygg sten som är rest till Den Stora Bloggaren Vixxtorias ära, och inte alls en gammal skruttig grej från urminnes tider.

6,75 - Svårt, hörru! Jag har för mig att Vixx höll i kameran för att den inte skulle trilla i backen medan dottern tryckte på avtryckaren och sambon ställde in skärpan. Eller var det en annan bild?

Paperback Lover sa...

Rykande stenar, tjohejsan.
Bonuspoäng får jag kanske för att jag meddelar att vädret den dagen fotot togs var sol med växlande molnighet. Såna där Simpsons-moln du vet.