tisdag 1 mars 2011

Det är inte en fråga om böcker

Det här inlägget handlar inte om böcker, utan om min blogg. Jag undrar varför endast bara de två senaste blogginläggen visas på första sidan. Jag har ju ställt in och ställt in så att man ska kunna se inlägg från de två senaste veckorna (jag är service-minded, kära bloggläsare). Jag har försökt att ändra och ändra i ett par dagar, men det verkar bara bli värre. I morgon kanske inte ett enda blogginlägg syns. Hjälp!

Nån som har någon bra lösning? Eller som jobbar för blogger?

9 kommentarer:

Jenny sa...

Är du säker på att du kan ställa in antal veckors inlägg? Det brukar nämligen vara antal inlägg man ställer in - vissa veckor kanske du bloggar mycket, andra veckor lite mindre, din förstasida ska ju alltid visa lika många inlägg... Dubbelkolla! (Fast jag kan inte Blogger alls, på Wordpress funkar det så här!)

Vixxtoria sa...

Jag kan ställa in antal dagar eller antal inlägg. (Jag brukar ha antal inlägg). Just nu spelar det ingen roll hur jag ändrar, eller hur många dagar eller antal inlägg jag anger, det visas ändå inte längre tillbaks än 28 feb.

Dock verkar det åtminstone vara TRE inlägg som syns på förstasidan.

Bokomaten.. sa...

Jag ser fyra! Det kanske har att göra med hur långa inläggen är?

Vixxtoria sa...

Bokomat: Ja, men det finns bara två stycken före det här "Det är inte en fråga om böcker". Och det borde det inte vara. Jag har tidigare haft väldigt långa inlägg och de brukar få plats, så det måste vara något annat som krånglar.

Jag har till och med gått så långt att jag testat flera olika webbläsare, men det ser likadant ut överallt.

Paperback Lover sa...

Har ditt icke-bokproblem löst sig nu? För jag ser åtta inlägg tror jag. De tidigaste är Det mest förbjudna från 28 feb.

Vixxtoria sa...

Paper: Nej, det har inte löst sig. För man borde kunna se flera sidor efter De mest förbjudna. Begriper inte vad problemet är. Men du kanske har nån idé (du har väl också blogger?).

Paperback Lover sa...

Jag har ställt in 7 dagar på min blogg och då visas också 7 dagar. Men inte sju kalenderdagar utan de senaste 7 dagarna jag skrivit inlägg på. Kan det ha nåt med ditt problem att göra? För annars är det mycket mystiskt. Men du har alltså ställt in 14 dagar? För veckor kan jag inte ställa in.

Jag ska prova med 14 dagar för att se om det blir nån skillnad.

Paperback Lover sa...

Nu bytte jag till 14 dagar och kan se de senaste fjorton dagarnas inlägg. Alltså inte kalenderdagar utan de faktiskt 14 dagar jag bloggat.

Vixxtoria sa...

Jag har inställt "visa som mest 14 dagar" just nu. Jag har ändrat det här lite ibland, det har varit 10 eller 12 dagar då och då (om jag bloggat ofta och mycket och långt, och tyckt det varit lagom). Men jag tycker det är kul om det är "ganska mycket" på första sidan, eftersom få människor klickar vidare till nästa sida. Och jag har aldrig varit med om att endast 2 inlägg (och vid det tillfället, i början av veckan, bara från en dag) visades. Utan att jag ändrat något i inställningarna.

Det hade kanske varit begripligt om det skett 1 mars, men det skedde ju 28 februari...

Har också testat att ändra så att inläggen från de senaste 14 dagarna ska visas, men det spelar ingen roll.