lördag 19 mars 2011

Nåt kul måste man ju ha när man köpt gummistövlarUppdatering, fyra timmar senare:


Alla föräldrar som försökt köpa gummistövlar till en 4-åring förtjänar de här böckerna i belöning.Och alla 4-åringar som stått pall för alla listiga, hoppfulla och desperata övertalningsförsök att stoppa fötterna i prickiga, bildekorerade och rågummisulade stövlar förtjänar de här böckerna.


Det är däremot min fasta övertygelse att föräldrar som lyckats köpa gummistövlar inte är i behov av några böcker alls. Antingen har de en ängels tålamod och/eller en så samarbetsvillig 4-åring att det är belöning nog, eller så har de svettats, skrikit, gråtit, lirkat, mutat, hotat slängt sig på golvet och ylat så mycket att de ändå inte orkar läsa några böcker det närmsta kvartalet. Eventuellt var de också så smarta att de gick direkt till skoaffären när de kom till köpcentret. 

9 kommentarer:

enligt O sa...

Gjorde du några fynd?

Vixxtoria sa...

Kolla uppdateringen!

snowflake sa...

Främlingar på tåg! Lovely book.

Vixxtoria sa...

Snow: Jag tänkte på dig (helt sant) när jag köpte den! "Underbar bok" kommer Snowflake kommentera, tänkte jag. Men du skriver visst på engelska, idag.

jenny sa...

Jag skriver på svenska: Underbar bok!! ;-)

Hanneles bok-paradis sa...

jag blir glad av mina blommiga stövlar :)

Vixxtoria sa...

jenny: Låter bra! (Har fått för mig att det är en bok som ska läsas på sommaren. Men vi får se hur det blir.)


Hannele: Vill också ha blommiga stövlar. Vill ha stövlar i vilken färg och form som helst, men är i skrivande stund rätt nöjd över att jag har tagit reda på 4-åringens skostorlek. Nästa gång jag uppsöker skoaffär blir det utan 4-åringar.

Anonym sa...

jag ritade av snart femåringens fot på ett papper o tog med mig till skoaffären. Tog INTE med henne själv ety då vill hon bara köra rosa joggingskor med hello kitty

Vixxtoria sa...

Maria: Det var smart. Ritade du av foten när hon sov då eller?

Finns annars väldigt stort utbud av rosa joggingskor med Hello Kitty. Jag kan tala om att jag var redo att köpa tre par sådana. Och jag antar att du redan vet hur mycket jag hatar rosa. Katten kan jag dock till nöds stå ut med, även om det vore att överdriva att säga att jag gillar den.