lördag 26 mars 2011

I sista minuten

Mina vänner. Vi är nära slutet. Vi har bara de avslutande frågorna framför oss. De kan bli utslagsgivande:

57. Jag söker en alternativ bloggslogan. Typ Kreativ, Klok och Kissnödig. Ge mig tre bra adjektiv som beskriver mig. Eller bloggen. Eller både och.

Man kan få poäng även om man tycker att jag är an insufferable know-it-all, men då måste man ange vilken litterär hjältinna jag i så fall liknar.


58. Vilken bok ger du mig i födelsedagspresent?Svara på dessa (och alla andra frågor; stilpoäng går alltid att ta, även om de mest självklara svaren är upptagna) innan klockan 21. Då avblåses hela tävlingen och sedan följer poängräkning och en natts dålig slummer i väntan på resultatet. En kort natt dessutom; det blir sommartid, och en hel timma försvinner.

Och glöm inte Earth Hour 20.30.

4 kommentarer:

En bok om dagen sa...

The Witty Writer, the Real Reader - the One and Only: Vixxtoria.

I födelsedagspresent får du Den Ultimata Boken. Det är en bok som tröstar när du är deppig, ler med dig när du är glad och alla de där klichéerna, men som - viktigast av allt - kaxar emot dig när du blir för styv i korken. Ger dig något att tänka på, fundera över, inte bli klok på... Du får vänta på den - men när du en dag läser den, då vet du. Det var Den! Det var Boken! ;-)

Bokomaten sa...

Vixxtoria, kåt, glad och tacksam?;) Nä, sorry, det är fräcka fredagen som sitter i.. Kanske Viktig, vacker och vansinnigt begåvad?

Eller varför inte Vixtorious -the best anyone can get.

Och du får en dagbok av mig, en moleskine, så att vi äntligen får en bok av DIG! Världen skulle bli så mycket rikare om du publicerade dig.=)

Tyker allt du är lite Lotta-lik också. Och Anne-på Grönkulla. Oerhört begåvade men har ibland lite otur.

enligt O sa...

Vixxtoria - bloggaren som gör vad som faller henne in

Bok till dig? Ja du, kanske lite lyrik. Hejdå ha det så bra av Lugn är bra. Den får du. Eller någon av Malstens loggböcker. Ni påminner lite om varandra. Nu släcker jag ljuset och datorn!

Tack för idag!

Paperback Lover sa...

57. Vixxtoria håller sitt löfte, eller
Vixxtoria löser en gåta,
eller
Vixxtoria finner sin väg.

58. Teoretiska perspektiv på sakprosa
av Jan Svensson, Staffan Selander, Henrik Rahm, Karin Mårdsjö Blume, Björn Melander.