onsdag 23 mars 2011

Räkenskaper

Jag undrar om det skulle kunna vara så att jag lägger ungefär 1000 kronor i månaden på att köpa böcker. Jag vågar inte riktigt räkna efter.

Och hur ska man i så fall se på att jag köper rätt mycket pocket, reaböcker och second hand?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är klart att det är mycket pengar. Men med tanke på att det är din hobby så är det kanske inte så mycket ändå. Tänk bara vad en golfare eller en ridintresserad person måste lägga ut på sitt fritidsintresse... Och alla de böcker som vi köper är något bestående, något som vi har kvar och kan läsa om hur många gånger som helst. Det kallar jag valuta för pengarna;)

Vixxtoria sa...

Bokklok: Du tycker jag ska se läsningen som en hobby? Jag har mer sett den som ett sätt att leva.

För övrigt har jag ridit, och så mycket kan jag säga att jag lade ner betydligt mindre pengar på det varje år. Man behöver liksom hjälm, ridbyxor och stövlar och betala lite avgifter till ridskolan. Kommer knappast upp i 12 000 per år för det.

Men tack för att du hjälper mig få perspektiv på saker och ting :-D

Anonym sa...

Sätt att leva/ hobby, ja du har en poäng där. Men en hobby kan i min värld göra att man trivs så mycket bättre med vardagen. Och då är det nog ungefär samma sak som ett sätt att leva:) Men det är sant att det är mycket pengar. Du får väl besöka bibblan lite oftare. Men så är det ju något visst med att ha boken stående i sin bokhylla;)

Böcker, böcker, böcker sa...

Jag tycker att det låter som en sund summa.

Emma sa...

Fast om man är hästägare så kommer man ju upp i din boksumma flera gånger om varje månad så jag tycker inte att du lägger ut någon direkt alarmerande hög summa på böcker :-) Frågan är väl om du har plats för alla?

Paperback Lover sa...

Jag ser det som att du får mycket för pengarna :-)