tisdag 1 mars 2011

Läsrapport februari

I februari har jag under den delen av mitt liv då jag inte arbetat läst tre biblioteksböcker, en gammal sliten och kopierad pjäs av Magnus Dahlström, en väldigt bra bok, en bra bok, två ganska bra böcker, två rätt dåliga böcker, en debattbok som jag önskar att jag inte höll med, en hel Vi i villa, samt en halv Råd & Rön.

I mars tänker jag bara läsa böcker som utspelar sig i Norge, eller såna böcker som inte utspelar sig i Norge, samt tre kapitel i Anna Karenina. Vi får se hur jag gör. Och inte gör.

6 kommentarer:

enligt O sa...

Blev lite orolig när jag såg rubriken, men det är skönt att man alltid kan lita på dig. Själv lider jag av självförnekelse och inbillar mig att jag har kontroll om jag gör listor som jag sedan inte följer.

Bokomaten.. sa...

Äh, vem följer listor, någonsin. Fast just nu läser jag faktiskt en bok som utspelar sig i norge. Och till hälften inte.

Vixxtoria sa...

Snälla O, vi kanske inte kan förstå varandra, men jag lovar att du alltid kan lita på mig. Om det börjar dyka upp detaljerade och verklighetstrogna listor på vad jag ska läsa och har läst så bör du ringa polisen, för då har någon kapat min identitet och min blogg.

Bokomaten: Jag har ju märkt att en massa människor faktiskt följer sina listor. Jag är sååååå imponerad av det!

Bokbabbel sa...

Haha :D

Vixxtoria sa...

Bokbabbel: Hoho. Vänta bara vad jag kommer rapportera om mars-läsningen!

Paperback Lover sa...

Shit jag blev också lite orolig nu. Men, den hära långaste långa längsta listan jag såg på den här bloggen häromdagen, såg jag i syne då? Det handlade om nåt förbjudet...