onsdag 6 januari 2010

Vindruvor saknas

Jag är konvalescent. Det betyder dessvärre inte att jag kommer få åka på några spännande rekreationsresor, så som plägades i de böcker jag läste i min barndom. I stället roar jag mig med att ta en eller två trippar per dag mellan övervåning och nedervåning. Det är då man är glad för bokhyllan i trappan. (Och för burkarna med smärtstillande tabletter i morgonrocksfickan.)

Jag återkommer med lite mer innehållsrika inlägg när jag kan ha en laptop i knät igen.

12 kommentarer:

Lilla O sa...

Det låter som om du är riktgit risig. Krya på dig!

Lilla O sa...

Jag är bara snurrig med tangenterna, typ alltid. Sorry!

Vixxtoria sa...

Tack. Det är ingen fara med tangenterna för övrigt. Jag är ganska bra på att gissa vad du menar :-D

Camelia sa...

Oj, det låter hemskt jobbigt! Jag tycker synd om dig. En tröst i bedrövelsen att du har böcker nära till hands och smärtstillande i fickan. Varför är bruket med rekreationsresor för konvalecenter so out of fashion? Dumt. Krya på dig! Här sitter jag mitt i natten och kan inte sova pga en förkylning, men det är ju inget att göra åt, bara låta kroppen sköta sitt immunförsvar.

Ingrid sa...

Jag önskar dig god bättring- rikligt med vila, värme och vänlighet- och vindruvor- så klart. Många krya på dig hälsningar från mig!

snowflake sa...

Krya på dig Vixx!
Hoppas du har bra dvd:er att titta på, och en skön soffa.

Paperback Lover sa...

Hej, nu skäms jag lite för jag har ju inte förrän nu upptäckt den fina förändring som bloggen genomgått. Damn you Google reader. Dessutom har jag inte önskat krya på dig, men det gör jag nu: Krya på dig!

Vixxtoria sa...

Tack alla snälla! Ni behöver dock inte tycka så synd om mig; jag har äntligen fått genomgå en knäoperation som jag väntat och väntat och väntat på i mer än ett år, så jag är mest glad. Men jäkligt ont gör det ju i alla fall! (Fast nu verkar den mest akuta smärtan gått över, så det gör i alla fall inte ont när jag sitter still och läser.) Långpass med datorn är emellertid lite svårgenomförbara just nu, så det får bli några kortare saker. Eller läsning, kanske ;-)

Vixxtoria sa...

Paperback: Dåliga google reader! Visst är det fint och grönt här?

Paperback Lover sa...

Väldigt fint och grönt!
Knäoperationer...been there, done that. Och jag vet att hur trist det än är att genomföra dem och rehabilitera sig så är det ju så himla skönt att man blir "hel" igen. Ett knä ska räcka länge, mitt har funkat finfint sen korsbandsoperationen 1996.

Vixxtoria sa...

Paper: Om man ska följa rehabiliteringsplanerna jag har fått blir det typ läst 2 böcker mindre i veckan. Jag kommer behöva ompröva det där med ljudböcker (som jag helst undviker).

Vixxtoria sa...

Ja, just det ja: Snowflake: Jag har massor med dvd:er. Jag gav dottern hela boxen med Fem myror är fler än fyra elefanter i julklapp, så den tittar vi nu oss igenom. Hon vill bara se på elefanterna, vilket gör att hennes behållning av tittandet nog är mindre än min. Själv läser jag när elefanterna räknar upp alfabetet för åttiohundrade gången.