fredag 8 januari 2010

Preskriptionstiden har gått ut

Det var inte bara jag eller hur? Visst fyllde du också i med rött och grönt i dina Wahlströmsböcker?Just det här fotot kommer från Kittyboken Klockmysteriet.

7 kommentarer:

Lilla O sa...

Självklart! Hur många boknördspoäng får man?

Vixxtoria sa...

Det har jag inte riktigt funderat över. Men jag tror man måste visa fotobevis innan några som helst poäng delas ut ;-)

Lilla O sa...

Värre det...

Skulle samtidigt vara kul att hitta alla gamla Lotta-böcker som ligger på vinden. Har några läskiga som Talande döskallens gåta också. Dags att bege sig till mammas och pappas vind kanske.

Spectatia sa...

Nej, det gjorde jag inte...?

Bokomaten.. sa...

jajamensan, men inte i alla och ofta köpte jag ju begagnade och redan ifyllda böcker.. så det blev lite hipp som happ.. mest Lotta-böcker här också förstås.:-)

Vixxtoria sa...

Spectatia: Det tolkar jag som att a) du ägde inga Wahlströmsböcker, din stackare, och missade både tvillingdetektiver, tre deckare, Kitty och den där Lotta som alla utom jag tydligen läste på mellanstadiet; b) du ägde inga röda eller gröna pennor; c) du är en lyckligt lottad (och sällsynt sort av) bokläsare som inte lider av åkomman att lista eller stämma av din läsning.

Bokomaten: Jag har sanningen att säga inte fyllt i de böcker som jag övertagit begagnade heller. Men just Wahlströms-böckerna har jag oftast ärvt, och det är ytterst få som jag köpt begagnade. Lottaböckerna läste jag aldrig. Men Kitty - ojojoj!

Spectatia sa...

Och rätt svar är A! Dock fanns en del av serierna du nämner i norska utgåvor från norska förlag, men inte med någon färgifyllarövning inkluderad. Så roligt skulle vi inte ha i Norge, förstås. Borde ha flyttat redan som barn, märker jag.