onsdag 27 januari 2010

Utseendefixering

Jag bryr mig inte om hundöron i böcker. Kaffefläckar tycker jag är en prydnad för vilken boksida som helst. Anteckningar i marginalen bidrar endast till textens intertextualitet (ja, om det är jag själv som antecknat, då). Jag köper böcker i första hand på grund av innehållet, inte för att en titel utkommit med en ny framsida.

Men när det gäller datorer betyder utseendet allt!Fler alternativ finns här.

5 kommentarer:

Lilla O sa...

Håller med om allt, men det gäller att det är jag som både antecknat, spillt kaffe och antecknat. En snygg dator däremot... Suktar efter kollegans röda, fina sak!

Bokomaten.. sa...

Ja, jädrans vilket cover! Lite i dyraste laget och jag har ju inte någon MAC, men vore nästan värt att skaffa.. den bruna var klart snyggast, lite diskret så där.;)

Vixxtoria sa...

O och Bokomaten: Jag har ju en mac. En precis sån (eller det är lite svårt att se om det är 13 eller 15 '', men i alla fall). Men ett sånt datorskydd, det skulle jag behöva! Men jag vet faktiskt inte riktigt vilken färg. Jag är ju en tjej som väljer det mesta i svart, om jag inte kan få det i grönt, men här var det faktiskt lite snyggt med rött – det märks liksom mer...

Inte kan väl en sån present vara för mycket till Alla Hjärtans Dag, eller vad säger ni? (Det är så jäkla långt till min födelsedag.)

Anonym sa...

Hade jag varit en mac-tjej hade jag tilltvingat mig en bookbook på vilekt sätt som helst, men för en stationär pc så går det tyvärr inte att förbättra utseendet så mycket...

Bokomaten.. sa...

Men vilken suvärän Alla-hjärtans-dag-presnet! Hade helt glömt att man kan önska sig något till den 14:e! den 13 är det ju bloggträff, då kanske vi kan prata om förhoppningar inför dagen därpå.