fredag 15 januari 2010

Hur bokälskarens partner står ut

Jag och min sambo tycker inte om samma saker. Men vi lever ett harmoniskt liv tillsammans. Ibland sitter vi sida vid sida och utövar våra favoritintressen:

Idén är mer än lovligt rippad från Spectatias serie om Böcker i gott sällskap.

7 kommentarer:

Spectatia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Spectatia sa...

Underbar! Helt fantastisk!! Tack snälla för bilden! Nu sitter den här helgalna broderande pysselfjanten bara och dreglar efter två till... :-))

Och rippning av bloggidéer är mer än tillåtet. Ja, det uppmuntras faktiskt.

Vixxtoria sa...

Ja, nu är jag ju emot att ha helt omotiverade inlägg på bloggen, så ytterligare brodyrtavlor får vänta tills jag kommer på något användningsområde för dem :-)

Och håller med - bra inlägg ska rippas så klart!

Boktoka sa...

Jag är otroligt imponerad av broderiet. Snyggelisnyggt!

Min sambo har skaffat iphone... Om det är för att jag är tråkig och läser på t-banan eller pga något annat vet jag inte riktigt.

Vixxtoria sa...

Boktoka: Jag är också otroligt imponerad av broderiet. Och jag kan inte med ord förklara hur tacksam jag är över att det inte är jag själv som behövt förfärdiga det.

Jag är säker på att din sambo bara har upptäckt att det finns så himla många bra radioprogram som poddsänder ;-) (Eller lyssnar han månne på ljudböcker?)

kontakt sa...

Jag och min nuvarande sitter gärna i varsin soffa och utövar varsitt nörderi. Jag med böcker, intersnett eller planering av något av mina hopkok, han med släktforskning.

Modernt umgänge. Sitta i samma rum med varsin dator. Man kan faktiskt skicka ett litet meddelande på msn, om man vill vara verkligt interagerande.

Vixxtoria sa...

Kontakt: Ja, det finns många sätt. Här har det hänt att vi har suttit bredvid varandra i soffan och chattat med varandra. En del saker är lättare att skriva än att säga :-D