torsdag 4 mars 2010

Bokälskaren klipper håret

Det är lätt att tro att bokälskare anser sig vara lite förmer. Att det myckna bokstudiet ger dem rätt att bliga hånfullt längs näsroten på de dödliga, illitterata. Men bokälskare kan göra sig gemena och smälta in i omgivningen när så behövs.

Till exempel försummar jag aldrig artigheten att läsa skvallermagasin när jag sitter med håret inpackat i folie och försöker bli vacker hos hårfrisörskan. Jag kan inte frigöra mig från tvångstanken att det skulle tas som en förolämpning om jag i stället plockade upp medhavd bok ur väskan.

3 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Jag ser det som en möjlighet att läsa skvaller utan att göra av med pengar (nåja, inte mer än den stora summan jag ger till hårfrisörskan) på nåt jag inte tycker borde kosta. Skvaller borde vara gratis. :-)

Anonym sa...

Jag är drottning Victoria!What the f...?/Agneta

Vixxtoria sa...

Paperback: Skvaller _ÄR_ gratis. Eller kostar typ bredbandsavgiften som du ändå betalar. 1-2 timmar lästid i en bok under dagtid är däremot liksom typ ouppnåeligt. Men så sällan som jag klipper mig har jag inte så jättemycket emot att kolla in hur många nya prinsar och prinsessor som fötts sen sist.

Agneta: Åh, jag skulle älskat att bli Queen V!