onsdag 17 mars 2010

Veckans dammsugare

Egentligen sitter jag och skriver på två långa blogginlägg, men det ena blir inte tillräckligt argt, och det andra får jag inte till knorren på, så nu lämnar jag dem därhän för ett litet tag. Här kommer i stället en bild av den post-it där jag noterat vilka böcker jag fastnat för under den sista dryga veckans luppläsning av bokbloggar. Alltid är det väl nån som känner sig träffad. Eller hedrad. Eller utpekad. Eller nåt.

8 kommentarer:

Bokbabbel sa...

även jag är nyfiken på "Vänta, blinka"! Och jag är en flitig användar av post its både fysiska och sådana i cyberrymden :)

Hermia sa...

Apropå inlägget här nedanför om korta böcker; betänk att det tog mig en månad att läsa Alexandriakvartetten. ;-)
Vänta, blinka är jag först i bibliotekskö på!

Hermia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vixxtoria sa...

Hermia: Men du är väl en sån där riktigt snigelläsare ;-)

Jag tror inte jag kommer ge mig på nån av de här böckerna inom den närmaste framtiden faktiskt, såvida jag inte springer på dem på biblioteket ("mitt" lilla bibliotek har förvånansvärt ofta nya böcker som de skyltar med, som ingen mer än jag tydligen lånar. Stieg Larsson-böckerna är det förstås kö på, men Augustprisvinnare och Nobelprisvinnar och sånt, de står där bara och skyltar sig). Jag skulle kunna tänka mig att både Fioretos och Øyehaug kan dyka upp där när man minst väntar det.

Men Alexandriakvartetten och Atwood-boken tycker jag känns fin timing inför sommaren. Men vi får se. Jag gör sällan upp planer, och det brukar sluta med väldigt bra läsning ändå. De böcker jag skriver upp hamnar ju på en lista för att jag inte ska glömma bort dem, inte för att jag ska läsa dem i nästa vecka.

Paperback Lover sa...

Jag känner mig varken träffad, hedrad eller utpekad. Men däremot inspirerad.

Vixxtoria sa...

Paperback: Nämen, tänk så många känslor en liten post-it kan uppväcka :-) Inspirerad, minsann!

Maria sa...

Oh, dator-post-it? Vad heter programmet? :)

Vixxtoria sa...

Maria: Ursäkta detta sena svar. Datorpostit-programmet heter Post-it eller nåt sånt, och är inbyggt som en widget i min Mac. Men jag är helt övertygad om att det finns motsvarande för pc också, typ det här programmet som är en freeware, och blivit högt rejtat och heter Stickies:

http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/42158