lördag 6 mars 2010

Alla mina alter egon

Nu har jag legat vaken flera nätter och kallsvettats över att folk kanske faktiskt tror att jag inte bloggat på flera veckor för att jag varit så upptagen av OS och Melodifestivalen, så för att kunna sova ordentligt kommer här ett dementerande inlägg som i något högre grad preciserar vad jag bland annat sysslat med:


Spelat Sims, så klart!

Fast jag känner att jag inte riktigt utforskar spelets alla möjligheter när jag gör alla mina simmar till bokälskande författarwannabes. Och ärligt talat så är det ganska tråkigt att titta på när någon annan läser.

(Men det är lite kul att simmare numera kan göra karriär som proffsbloggare.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det fenomenala med Sims 3 är ju inte bara att ens sim kan bli proffsbloggare och författare (min simsavatar skrev hela sju sf-romaner innan savefilen försvann vid en os-installation), utan också att de kan jobba i bokhandel! Score!
Synd bara att ens sim inte kan jobba på biblioteket, men de verkar bli nöjda nog med att få cykla dit varje dag och bara promenera omkring. Ungefär som IRL med andra ord. :)

Vixxtoria sa...

Jag har faktiskt aldrig låtit nån jobba i en bokhandel. Det brukar bli den där journalistkarriären i stället, men jag har nån bokmalsyngling som söker extrajobb just nu, så jag kanske ska låta honom ta jobb där. (Men han älskar naturen också, så han är lyckligast om han får sitta och läsa i parken eller på stranden...)

Himla synd att filen försvann i installationen! (Själv sörjer jag fortfarande en del personer från Sims1, ohjälpligt förlorat eftersom macClassic inte funkar längre. Snyft!

Anonym sa...

Jag sörjer min sf-författande vegetariansim litegrann, men samtidigt så känner jag att det nog är bra för min studiemotivation att savefilen försvann. Det är ju fantastiskt mycket roligare att låta sin sim studera än att göra det själv, av någon anledning.

Vixxtoria sa...

Det är fantastiskt mycket roligare att låta simmen göra det mesta: äta, sova, gå på toaletten, laga mat, påta i trädgården, leka med barnen... motionera behöver jag väl inte ens nämna?

Det har funnits dagar i mitt liv (jag säger inte hur många) då jag har suttit kissnödig och vrålhungrig, hålögd efter flera sömnlösa (datorspelande) nätter, med ogräset växande upp över fönsterkarmen och chipspåsar i drivor omkring mig...

Efter en sån period tänker jag alltid att läsmissbruk faktiskt är att föredra.