lördag 15 januari 2011

15.54 på Ikea...

... och jag är helt övertygad om att jag behöver en ny klocka.Uppdaterat: Äsch, det syns ju inte så tydligt på den här bilden. Men klockan har alltså en bokhylla under sig. Ett absolut måste!!

11 kommentarer:

Emma-Johanna sa...

Åh Jag skulle vilja ha ett gammalt golvur med bokhylla inuti. Fast som ett "lönnfack" bakom uppdragningsmekanismen och pendeln.

Har inte riktigt kommit fram till hur det ska fungera rent tekniskt än.. eller hur jag ska få någon att vilja bygga en åt mig..

Anonym sa...

Dreglar. Och snart, mycket snart, ska jag inreda mitt bibliotek. TACK för det tipset (min man kanske inte kommer att tacka dig, bara så du vet om du springer på honom)!

Evas värld sa...

Själv dagdrömmer jag om Peter Cohens tyvärr orimligt dyra hylla Cell...

Anonym sa...

Man kanske till och med får mer tid till läsning med en sådan i huset? Det måste ju vara bok-feng-shui om något!

Miss E sa...

Den är mycket trevlig, en vän till oss har den och jag älskar att stå och kolla på deras böcker däri.

Hanneles bok-paradis sa...

klockor kan man inte ha för många

Vår arveklockor skulle kosta över 3000 kr att laga, då blir det ikea här med.

Hanneles bokparadis sa...

klockor kan man inte ha för många

Vår arveklockor skulle kosta över 3000 kr att laga, då blir det ikea här med.

Paperback Lover sa...

Jaha nuuu fattar jag. Uppdateringen förklarade allt. Snygg!

Bokomaten sa...

Jag dregglade också över den här på ikea senast... dyr som bara den harj ag för mig att den var, speciellt som jag inte riktigt kan komma på var den skulle stå... Men åååh, tänk va... så PRAKTISKT att kunna ha böcker i sin klocka..

Vixxtoria sa...

Usch, vad jag ligger efter med att kommentera.

Det fanns en annan klocka på Ikea, där man hade satt in en massa böcker i bokhyllan. Jag borde ha fotograferat den i stället, så hade det blivit rätt från början.

Emma-Johanna: Jag är för så många lönnfack som möjligt. Man måste bara komma på något riktigt hemligt som man kan gömma där ;-)

fullbokhylla: Vadå? Kommer din man att se en klocka som en pik om att han har svårt att passa tider?

Evas värld: Ack, det finns så mycket att drömma om. Jag drömmer om ett hus där jag får plats med fler bokhyllor, nästan i vilken form och färg som helst :-) (Måste googla upp Cell, länge sen jag kollade på den!)

Eli: Där säger du något! Jag tycker dock att det är synd att den bara verkar finnas i svart.

Hannele: Jag väntar på lite arveklockor – det finns många i min släkt. Dock är de utan bokhyllor, och egentligen skulle jag nog gärna vilja att ägarna levde ett tag till. Men så småningom...

Paperback: Ja, det var en miss med bilden där. Jag älskar min iPhone, men den är inte så bra på att ta bilder när man behöver blixt.

Bokomaten: Jag kommer inte riktigt ihåg vad den kostade. Men runt 3000 tror jag. Fast jag vill nog helst inte ha den i svart. - Men ÅÅÅH, vad jag gillar när nån har tänkt till på det här sättet.

Anonym sa...

hvorfor ikke:)