fredag 21 januari 2011

Trevlig helg!

Det är säkert många som har noterat att jag försummat min blogg på sistone. Det är emellertid ingenting emot vad jag har försummat min läsning. Mitt arbete har dock inte blivit ett dugg försummat den här veckan, vilket är lite ovanligt.

Men misströsta inte. Jag har minst fyra, långt gångna, men urtråkiga utkast i pipelinen. Jag försöker göra dem lite roligare, och återkommer om det har lyckats. Eller om jag har gett upp och publicerar dem ändå.

Trevlig helg önskar jag er allesammans. Själv ska jag – jobba!
P.S. Jag har märkt att en del har märkt att man kan följa mig på Twitter (jag föll till föga när jag till slut hittade ett Twitteralias som jag kunde stå ut med). Det är inte tillnärmelsevis lika kul att twittra som att blogga, men ett underbart hjälpmedel om man vill hålla reda på hur många glas vin andra medbloggare dricker på fredagskvällarna, och skälla på sina medtrafikanter.

P.P.S. Jag har inte hunnit vandra runt i bokbloggosfären ett enda dugg sista veckan, så om ni själva har skrivit något häpnadsväckande, eller om ni mot förmodan upptäckt att någon annan bokbloggare gjort det så lämna gärna en länk nedan. Med häpnadsväckande menar jag främst i fall någon gift sig, fått barn, bytt bloggadress eller läst ut Anna Karenina.

9 kommentarer:

Jenny sa...

Trevlig helg till dig med Vixxtoria! Själv ska jag oxå- jobba...;-)

Ps. Nej jag har ej gift mig (men min pojkvän firar 9 år tesammans om 5 da´r- det kanske är värt nånting?:)) Har ej heller läst ut Anna K- men den står i hyllan och tittar argt på mig se´n måånga år...Men jag HÅLLER faktiskt på med en annan tegelsten på 876 sidor: Michel Faber Sugar- kvinnan som steg ut ur mörkret. Och gillar den mycket! :)

Bokbabbel sa...

Har just skämsbloggat om att jag glömde fota på bokträffen trots iPhonen. Välkommen in på bloggen och skälla på mig.

Trevlig helg!

snowflake sa...

Jag känner igen mig. Har läst ut tre (3) böcker i år, och då började jag på den första i jul. Så idag blir det läskoma, och jag önskar dig detsamma.

(Räknas det som en nyhet att jag fått en röd pyjamas? Den är jätteskön och läsvänlig.)

a-lo sa...

Du är rolig du :D. Varken bloggflytt, giftemål eller barn här. jag tycker jag redan fyllt den kvoten för ett tag framöver. Nu återstår alltså bara Anna Karenina av stora (häpnadsväckande) händelser i mitt liv!

Bokomaten sa...

Tekoppens tankar har ju bytt adress.=) Kanske du skulle kolla upp.=)

Vixxtoria sa...

Jenny: Åh, tack för uppdateringen. Det där jubileet som man har fem dagar innan man firar sin nio-årsdag! Jag minns det som igår. (Jag har för mig att det var då jag blev vegetarian ett tag, men det är en annan historia). Många grattis till dig och pojkvännen hur som helst. Och att du vågar ge dig på en tegelsten så tidigt på året. Jag tycker annars att det är nåt som man inte vågar riskera förrän man vet hur lässtatistiken kommer att se ut ;-)

Bokbabbel: Ska ta en ordentlig runda och läsa ikapp när jag får mer tid över. Och skälla när det behövs, naturligtvis (jag biter mig inte i tungan i onödan).

Snowflake: Röda pyjamas är naturligtvis världsnyheter. Blåa också ;-) Hoppas du har haft en skön läskoma. Jag har inte riktigt hamnat i koma, men lyckats avsluta den bok jag höll på med innan förutom en del arbete. Hur går det med Palme förresten?

A-lo: Jamen inga rapporter är goda rapporter, som det heter. Kan dottern läsa nåt annat än "bajs" nu förresten?

Bokomaten: Åh, men det har jag sett. Det skedde nog före denna intensiva vecka, tror jag. (Jag vet att jag försökte få in den nya adressen i min blogglista, men jag har kanske inte lyckats...). Men tack för påminnelsen – det är precis en sån sak som jag kunde ha missat!

a-lo sa...

Ja, nu är det full fart på ljudandet här hemma och bl.a alla familjenamnen har nu sällat sig till ordförrådet! Mycket tack vare dina tips. Vi pratar mycket om vad ord börjar på och Fem myror går varm.

Anonym sa...

Men tänk hur trevligt det kommer bli sen när du får tid att läsa ikapp alla blogginlägg!
Du kommer kunna blåsa liv i debatter som somnade in för flera veckor sen, förfasas över att ca 90% av bokbloggosfären recenserat Ajvide Lindqvists nya på samma dag och följa alla nyinförda köpstopp in i minsta detalj. :)

Vixxtoria sa...

A-lo: det var goda och spännande läsnyheter!!

Bokstavlarna: Ja, jag kommer gräva upp alla gamla synder, lita på det.

(Har du tagit bort mig från din reader? Jag är lite orolig, eftersom min blogg är så himla rolig.)