onsdag 30 juni 2010

Semesterbekymmer

Jag vet inte riktigt, men det känns både misslyckat och otursbringande att släpa med sig samma – fortfarande olästa – böcker på semestern i år som förra året.

Samtidigt lär de ju inte bli lästa om de stannar hemma.

9 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Nejnejnej! Inte alls misslyckat. Jag kommer förhoppningsvis göra samma. Visar bara på ambitioner. Kanske att man hade lite för höga ambitioner förra året, men dock.:)

Boktoka sa...

Ungefär som mitt nyårslöfte 2010 som med något enstaka undantag är samma som 2009. Så många av böckerna blev lästa. Men jag håller med Bokomaten; Skam den som ger sig. Någon gång ska det väl gå?

Vixxtoria sa...

Okej Bokotokomaten, ni menar alltså att jag ska släpa med mig De Olästa från förra året, och om de inte blir lästa i år heller, så kommer det bli tredje gången gillt nästa år?

Hanneles bok-paradis sa...

Hihi, sånt är livet :)

Åsa (kafka på jobbet) sa...

Nej, man måste läsa böckerna vid rätt tillfälle i livet, annars kan det bli slöseri. Låt de där böckerna mogna tills du verkligen vill läsa dem och ta något nytt du är nyfiken på under semestern istället tycker jag!

Vixxtoria sa...

Hannele: Ja, ibland är livet väldigt bekymmersamt! Det är i alla fall tur att jag inte ska ut och ryggsäcksluffa.

Åsa: Du beskriver helt min filosofi och jag håller med om vartenda ord. Men jag måste kanske förtydliga att ett par reskamrater från förra året är jag faktiskt extremt nyfiken på i år. Jag tror, jag tror att de kanske får följa med nu också. Det är mycket möjligt att tiden är mogen!

snowflake sa...

Hej Vixxtoria!
Jag blev mycket mystifierad här nyss, eftersom jag inte kunde uttyda vare sig namn eller adress, men sen hittade jag kortet och då blev jag så glad. :-)
Tack ska du ha, den fina boken har jag varit nyfiken på! Det blir inget semesterbekymmer att läsa den, Valentin eller inte Valentin. :-)

Vixxtoria sa...

Snowflake: Ja, jag är inte känd för min läsliga handstil precis. Jag hoppas att jag inte glömt att klistra "Valentin" på alltför många ställen (jag har inte gått nån klipp-och-klistra-kurs heller, så ibland är det lite snett och fint), för det var väldigt lätt att förbise namnet här och där. Jag fick läsa (nåja, skumma) boken tre gånger och vid sista skumningen hittade jag fortfarande en del namn som måste klistras över...

Den är ju inte så lång, så den borde du hinna läsa ut på semestern; jag ser fram emot att höra vad du tycker om den! :-)

snowflake sa...

Du är underbar. :-)