torsdag 3 juni 2010

Guldkant på tillvaron

Nu har jag ägnat en stund åt att betala räkningarna. Pengarna som jag har kvar tänkte jag spendera antingen på en ny iPhone eller på mina förseningsavgifter på biblioteket.

Några åsikter om jag ska prioritera en närmast obegränsad tillgång till fler böcker än jag nånsin kommer hinna läsa, eller en möjlighet till bildbloggning under sommarens tältläsning?

8 kommentarer:

Lilla O sa...

Tältbloggning låter onekligen spännande. Å andra sidan blir det nog snart inne att våga vägra i-Phone!

Vixxtoria sa...

O: Inte om man är macmänniska som jag. Och om jag nu ska uppgradera min mobil (som inte ens har en kamera i sig) till 2000-talet så blir det sannerligen en äpple-telefon. Frågan är bara om jag egentligen inte bör lägga pengarna på nåt annat.

Hanneles bok-paradis sa...

jag hittar nästan nya pocket på loppis för en femma..

Bokomaten.. sa...

Men aj, vad det gör ont i den gravt korrumperade själen nu då att man inte jobbar kvar på ditt närmaste bibliotek för då hade dina böter varit ett minne blott... SÅ roligt det var och vilken makt man besatt när man kunde bestämma vöer folks böter på både plus och minus-sidan..>;-) Låter otrevligare än det var. Lade aldrig extra böter på någon men tog kanske bort några kronor när någon man tyckte om varit lite sen... oh, the power of librarianship...

Vixxtoria sa...

Hannele: Jag antar att jag ska se din kommentar som en röst på iPhonen :-D

Bokomaten: Ja, du verkar förstå storleksordningen på böterna i alla fall ;-) Vi kan ju säga så här att bibliotekarien som meddelade mig summan trodde att det måste blivit något fel :-D (Själv visste jag ju att jag rest iväg och struntat i att förlänga lånet på sådär ett tjog böcker i några veckor.)

Men har du verkligen PLUSSAT PÅ avgifterna hos nån??

Lilla O sa...

Jag är tyvärr född tvärtemot. Bra skäl att inte bränna pengar på telefon just nu. Min har en kass kamera och en sjua som inte funkar så bra. Den är röd i alla fall...

Vixxtoria sa...

Lilla O: Tja, hur tvärtemot tror du man är när man har varit utan kamera i telefonen hela 00-talet? ;-)

Bokomaten.. sa...

Haha, nej, jag har aldrig plussat på böter på någon. Även om jag ibland funderat lite på det när någon varit riktigt otrevlig.;) Fast nä, det är klart att jag aldrig gjort.