fredag 11 juni 2010

Impersonated

Jag var på biblioteket igår. När jag gick därifrån var jag inte helt säker på om jag var mig själv eller om jag hade förvandlats till Snowflake.


(Och den utlästa 600-sidiga 7-dagars-låns-boken är också tillbakalämnad. I tid. Kors i taket!)

3 kommentarer:

Lilla O sa...

Jaha, tänkte du räkna Persepolis som fyra böcker, när jag bara fick räkna dem som en. Bra hämnd!

Filar på ett eget inlägg om vad som är en läst bok. Nu kommer det mycket fotboll som stör bloggandet, men något blir det kanske snart...

snowflake sa...

Haha!

Vad bra att du sköter min läsning, jag har så mycket annat i mina roller som mamma, syster, dotter, ex, faster och festfixare just nu. :-)

Vixxtoria sa...

O: jag är faktiskt inte säker på att jag kommer att räkna Persepolis som böcker alls. Jag har just läst ut dem, och vet inte riktigt hur jag ska göra.

Men eftersom jag inte tittar på VM (och absolut inte när inte Sverige spelar!) så har jag kanske en chans att läsa i kapp i alla fall .-)

Snowflake: Mycket som händer? (Jag funderar särskilt mycket över vilken roll man har som "ex" när man så att säga blivit ett "ex"...). Mitt biblioteksbesök var lite kul, faktistk, för egentligen hade jag beslutat mig för att leta reda på den där boken av Sherman Alexie som du alltid tjatar om, men den hade de gömt så duktigt på en tema-avdelning att jag inte såg den. I stället snubblade jag över ett serieställ där just Persepolisböckerna fanns. Jag såg det som ett tecken och tog med dem hem. Isaksson-boken var exponerad på ett snurrställ, och de deckare jag planerat att läsa fanns inte inne (eller möjligen på en annan temaavdelning...), och då slog jag till på en omläsning av Highsmith. Och sen kom jag hem och tänkte att jag kanske var Snowflake i stället :-D