måndag 21 juni 2010

Med lite ny teknik

Jag har inte hunnit blogga på hela dan. Och inte läsa heller för den delen. Jag har nämligen köpt den där iPhonen som jag suktat efter så länge.

Och jag har precis upptäckt att detta kommer innebära en revolution i mitt liv: Jag kommer att kunna låna om mina biblioteksböcker var jag än befinner mig i sommar! 

Hjälp vad mycket pengar jag kommer att spara! Och de kan jag genast – var jag än befinner mig – återinvestera med hjälp av ett klick på en nätbokhandel nånstans långt ifrån mig.

(Nu ska jag bara googla runt efter appen som lämnar tillbaks biblioteksböckerna, och hämtar köpeböckerna på Shellmacken. Återkommer om det.)

2 kommentarer:

Maria sa...

Jag har också nyss köpt mig en monstertelefon (HTC Desire). Håller som bäst på att lära mig hur den funkar. Tänker ofta: "Yay, nu kan jag blogga var som helst!" ;)

Vixxtoria sa...

Maria: Det är ju en mer rimlig tanke än "Yay, nu kan jag låna om mina biblioteksböcker var som helst!"

Jag har inte riktigt fått kläm på hur jag ska kunna blogga (utan att verkligen surfa in på sidan och skriva där) men jag har nog bara inte googlat på rätt saker ännu. Det är ju fullt med bloggverktyg därute. (Och så är jag lite rädd också, att när jag väl börjar mobilblogga, så blir det ingen hejd på mig...)