torsdag 1 april 2010

Äntligen utläst – Krig och Fred!
... april april  :-D

(Men jag såg tv-serien.)

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Och jag som tänkte att jag skulle få lite draghjälp... :-) (jag har inte ens sett TV-serien... det ex av Krig och Fred som jag har är mycket vackert, inbundet och relativt nyinköpt... men väger alldeles för mycket för bekväm läsning (ja, det gäller att hitta på bra ursäkter....)Någon gång... ska det väl bli... en dag när jag blir riktigt extra irriterad på migsjälv.

Vixxtoria sa...

Ingrid: Haha. Tv-serien var riktigt bra draghjälp, faktiskt, och jag vill gärna läsa den här boken vad det lider. Men det är det där med inbundet och jättetjock så att man inte kan få med den på bussen (= omöjligt för mig att få nån lästid alls i boken). Samma sak gäller för Anna Karenina, vilket jag skrev en roman om i ett kommentarsfält här hos mig häromdagen. Så jag förstår precis din känsla inför K&F. Men jag kan inte låta bli att tycka det är lite skönt att inte ens DU har läst den :-)

Anonym sa...

När vi, fem personer, läste "Krig och fred" i bokcirkeln "Musorna" så kom vi på att en del av oss ville bara diskutera "Fred" medan andra ville bara diskutera"Krig".

Alltså några av oss läste förstrött avsnitten som handlade om kriget, men var desto mer intresserade av allt som handlade om mellanmänskliga relationer.
Och tvärtom.

Vixxtoria sa...

Det låter som ett bra förslag. Då ska jag bara hitta någon som gillar fredsbiten att parläsa med då ;-)

MariaH sa...

Är det ett tecken på bokberoende när man tycker att det var dagens bästa skämt?

Vixxtoria sa...

MariaH: Antagligen :-)
Eller så har du bara lika dålig humor som jag, och jag vet inte riktigt vad det är ett tecken på.

Anonym sa...

Läste boken för ett par år sedan. En upplevelse! Sätt igång!

Vixxtoria sa...

Anonym: Jag ska. Men jag hade tänkt börja med Anna Karenina (den stackarn har redan fått vänta alldeles för länge!)