måndag 12 oktober 2009

Weekendmatematik

En bra vecka läser jag så där tre böcker. En dålig vecka när jag inte åker buss och måste jobba jättemycket på kvällarna och dottern somnar halv elva så läser jag kanske en.

När jag åker bort (med bil; själv chaufför) en helg för att gå på fest och träffa folk som jag inte sett på jättelänge i princip dygnet runt så tar jag således med mig fyra tjocka böcker.

Hur tänkte jag då?

8 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Man måste ju ha valmöjlighet :-)

Vixxtoria sa...

Paperback: Precis vad jag tänkte i fredags. Men jag hann knappt (och då var det mycket toalettläsning) läsa ut den bok som jag påbörjat före helgen. Och det borde jag begripit ;-)

Bokomaten.. sa...

*skratt* jag packade ner två tjockisar när jag skulle resa bort över helgen nu, umgås intensivt med gamla vänner och dela bil både upp och ner... Men det gäller att ha med sig för gud förbjude att stå utan.

Vixxtoria sa...

Bokomaten: Jag undrar om man tror att världen ska gå under om man inte har något att läsa. Jag vet inte om den verkligen _går_ under. Det har aldrig hänt mig. Men jag är för feg för att testa.

Magix Bokbabbel sa...

*skrattar, dels igenkännande* Valmöjligheter; tänk om någpn bok är urusel eller tänk om du blir sjuk och sängliggande och bara läser dagarna i ända eller tänk om du blir kvar längre än du tänkt eller eller eller...

snowflake sa...

Vaddå, festen kan ju bli tråkig?
:-)

Vixxtoria sa...

Magix: Vi tänker lika. Jag märker det.

Snow: Okej. Jag erkänner. Det har hänt att jag haft en bok i handväskan och läst på toaletten då och då på en (tråkig) fest. Har inte du?

Jessica (ord och inga visor) sa...

Haha, fantastiskt! Och väldigt hög igenkänningsfaktor. Om jag ska åka till en ny stad i fyra dagar, och således antagligen inte vill sitta på hotellrummet mer än tjugo minuter per dag, så brukar jag packa ner sisådär fem böcker. Det blir mest onödigt släpande, oftast...