torsdag 4 november 2010

Läsänka

Min sambo har börjat läsa Hungerspelen.

15 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Hahahahahahahaha! Dagens roligaste.=)

Vixxtoria sa...

Bokomaten: Roligt? Han läser och läser och så får jag passa barn, damma och koka te. Kanske till och med värma på lite köttbullar ikväll. När ska jag få läsa egentligen?

MariaH sa...

Du har inte talat om för honom att det är en triologi va? (kan inverka menligt på din framtida lästid)

enligt O sa...

Låter som ett hemskt öde att vara läsänka! Läsänklingar måste annars vara vanligare?! Själv är jag mest programmeringsänka.

Vixxtoria sa...

MariaH: JO, jag har ju det. Han önskar sig del 2 på Fars dag (del tre har vi redan här hemma på engelska). Och med hans lästakt är det möjligt att vi kommer ha a situation ända fram till jul.

O: Läsänklingar är antagligen vanligare med tanke på den här genusdiskussionen som tidigare under hösten varit uppe i bokbloggosfären...

Ann-Sofie på OOOF bok sa...

Åh andra sidan går boken snabbt att läsa eftersom man inte vill lägga den ifrån sig. Hav hopp!

Marias bokliv sa...

Om läget blir riktigt desperat får du berätta slutet för honom? ;-)

Vixxtoria sa...

Ann-Sofie: Det finns en liten poäng i det där. Men han läser rätt långsamt ;-)

Maria: Då blir det skilsmässa. Jag ska fundera över om det är värt det.

snowflake sa...

Om han gillar den så börjar jag också. Hungerspelen har legat till sig hemma hos mig länge nu, ifall jag skulle tycka om den och vilja läsa resten så vill jag att de ska finnas utgivna.

Vixxtoria sa...

Snow: Trilogin är ju nu fullbordad, så det är bara för dig att sätta igång. Jag är ganska säker på att du kommer gilla, men antagligen ha lite anmärkningar om det ena och det andra.

Paperback Lover sa...

Hihihihihi, min sambo var i din situation förra veckan. Stackarn. Jag var som uppslukad. Jag hittar inte del två, kanske har han gömt den. Det var i alla fall helt plötsligt inte längre ok att läsa i sängen. jag tror jag förstörde nåt där. Hälsa din sambo det. Så han vet vad han gett sig in på.

Vixxtoria sa...

Paper: Min sambo somnar om han försöker läsa i sängen. Han somnar om jag läser också. Han somnar nästan jämt om klockan är över åtta kan man säga. Så det där med att läsa i sängen eller inte är nästan aldrig ett problem för oss.

Paperback Lover sa...

Ah, nu var det inte riktigt det som var problemet, att man håller sin sambo vaken med sitt läsande. Men jag går inte in på det mer, finns risk att det blir lite för privat då haha.

Marias bokliv sa...

Nä, skillmässa är det nog inte värt - det skulle väl ge ännu mindre lästid?

Vixxtoria sa...

Paper: Okej. Då behåller jag mina snuskiga fantasier för mig själv :-)

Maria: Tror du det? Jag föreställer mig att en skilsmässa kan innebära varannan veckas ohämmad läsning... Det inns stunder då jag har funderat över om inte det skulle vara ett rätt trevligt alternativ ;-)