tisdag 1 februari 2011

Om böcker som alla andra utom jag har hunnit läsa

Bokstävlarna förutspådde att jag skulle klaga på att alla bokbloggare läser och skriver om John Ajvide Lindqvists nya bok. Så nu gör jag det.

Och med anledning av att till och med Lisa på Tinyfeist har brutit sin bloggtystnad för att skriva om en annan bok som alla har läst utom jag, så spelar jag med andan i halsen, med skoskav och långt efter alla andra, denna låt för er:Själva rubriken har En bok om dagen hittat på.

Jag har alltså ingenting alls med det här inlägget att göra. (Men jag läser jättebra böcker hela tiden, fast jag tänker inte tala om vilka dom är.)

5 kommentarer:

Lisa sa...

Haha.. inte nog med den där dagen, jag har läst Ajvidens nya också. Japp, jag med.

(Men min åsikt? Den kniper jag om. Lovar.)

En bok om dagen sa...

Jag tror att jag också måste göra ett inlägg med den rubriken... Den är lite för bra för att inte utnyttjas till max. ;-)

Titti/Hellre barfota än boklös sa...

Jag har inte heller läst Ajvides senaste. You're not alone!

Ariel sa...

Du är inte ensam, jag har inte heller läst Ajvides nya. En annan bok jag inte läst men som tydligen alla andra har läst är "Döden på en blek häst" av Amanda Hellberg. Idag har jag sett fem recensioner av den...

Vixxtoria sa...

Lisa: Jaha, grattis till dig då. Själv har jag inte ens läst den där lilla stjärnan som folk var så ambivalenta till i våras. Men jag har Tindalos som ljudfil, så det så.

En bok om dagen: Klart man ska använda rubriken. Du kan få använda mitt bloggnamn "Om böcker som jag hunnit läsa" också vid behov.

Titti: Okej, erkänn att du också känner dig utanför?!

Ariel: Ja, den där bleka hästen har galopperat genom bokbloggarna sista dagarna. Jag är inte säker på att jag vill läsa boken, men jag skulle gärna velat ha ett sånt där recensionsexemplar med svarta sammetsband och syrenparfym och allt vad det var. DET var jag avundsjuk på!