tisdag 1 februari 2011

Gillar du fyror?

Någon gång under dagen kommer den här bloggen att komma upp i 44 444 besökare. Eftersom jag gillar siffran fyra, och eftersom det är väldigt långt till 55 555 besökare (för jag tror inte Blondinbella kommer länka till mig den här veckan heller), så tänkte jag fira med en tävling som alla som vet hur man gör en skärmdump kan vara med i.

Så om det är du som är min fyrtiofjärdetusendefyrahundrafyrtiofjärde besökaren så ta en skärmdump på besöksräknaren en bit ner i vänstermenyn och mejla som bevis. På så sätt får jag chansen att bli av med en bok som jag inte vill ha.

9 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

Grattis!
Jag är väldigt förtjust i fyrar ;)

Ingrid sa...

Jag utbringar ett äkta skånskt fyrfaldigt leve!

Titti/Hellre barfota än boklös sa...

Jag har mailat bildbeviset. :-)

Anonym sa...

Och jag missade det precis. Lyckades bli 4 445 :P

Eli sa...

Haha, jag har också mailat bildbeviset Vad har Vixx för sorts räkning här på bloggen egentligen? :)

Titti/Hellre barfota än boklös sa...

Är vi två! Haha! Det blir duell! Eller så kan vi ha delad vårdnad om boken. :-)

Emma-Johanna sa...

D'oh, svårt det blir nu då att fuska sig till siffran när den redan har passerat ^_^

Bokomaten.. sa...

Hade 40 i förmiddags och nu 536.=) Har tänkt läsa ditt inlägg om bokklubbar förresten så snart det blir tid över för himmel vad jag känner igen titlar på bilderna. BÄCKAHÄSTEN! hittade jag på mitt eget lilla bibliotek i julas och insåg att ingen lånat. Någonsin. Men eftersom tiden är knapp får det bli en dag då det ryms.=(

Vixxtoria sa...

Hannele: Jag gillar också fyrar. Men det får bli ett annat inlägg.

Ingrid: Tack! (Fast jag blir konfunderad. Sen jag flyttade till Skåne har jag fått veta att det skånska levet är trefaldigt. Och det är alltid jag som trampar i klaveret och hurrar fyra gånger. Fortfarande.)

Titti: Och jag har noterat bildbeviset!
Eli: Och ditt bildbevis också!

Betyder det här att jag behöver två besökare för varje nuffra i den där räknemaskinen? Jag har alltså i själva verket dubbelt så många besökare som det verkar! Wow!

Stort grattis hur som helst! Jag ska leta reda på några dåliga böcker och skicka er! Vänta ni bara!

Ida: Nämen, din stackare! Du får satsa på att bli 55 555 ;-)

Emma-Johanna: Du kan ju skriva 44 444 i ett mejl och låtsas att det är en skärmdump?

Bokomaten: Haha. Jag ska ha en tävling om den 5555:e kommentaren snart, tror jag. Du får försöka återkomma då. Och JA, kom och läs inlägget om min bokbloggskarriär när du får tid. Det finns säkert många gemensamma nämnare.

Bäckahästen måste du absolut sälja in till några elever. Borde passa alla fantasyfantaster. (Fast jag minns ärligt talat inte så mycket av boken, mer än att den är bra i mitt minne, liksom.)