onsdag 23 februari 2011

Come to mummy!

Notera att det är en tändsticksask modell större.
10 kommentarer:

a-lo sa...

Hahaha, jag visste inte ens att Adlibris hade så stora kartonger :D Blir det köpstopp några månader nu då?

Vixxtoria sa...

a-lo: Vet inte vad det där ordet "köpstopp" betyder. Ska googla det, men jag får se när jag hinner med; har så mycket att läsa för tillfället.

Kvinnan på min Shellmack där jag hämtade ut paketet nu ikväll var i alla fall välsignat glad för att jag äntligen kom. Hon hade fått flytta på det hela dagen, för att komma åt alla andra paket, och det var sällan de haft så tunga paket till utlämning. På något sätt får det mig att känna mig stolt!

Matilda sa...

Kan det vara Udolpho-lådan som har kommit? ;D

Vixxtoria sa...

Matilda - det kan det! Men det är lite för lite Udolpho i den! Till skillnad från dig har jag tydligen inte uppmärksammat att det alltså är TVÅ Udolphoböcker på rean. Del ett och del två. Jag hade visst bara del två i min låda. ;-)

Det kräver en komplettering, och alla vet ju vad som händer om man går in på Adlibris för att komplettera... Ja, oavsett vad vi kallar det, så blir det dyrt i alla fall.

Bokbiten sa...

Ungefär lika sansad som jag?

Jeanette sa...

Haha. Ditt paket är lika stort som det jag fick. Så underbart med stora bokpaket. ;)

Titti sa...

Du glömde bort att det där paketet skulle adresseras till mig va? ;-)

Bokomaten.. sa...

Hahahhahahah, ser ju ut som lådorna som kommer till jobbet!=) UNDERBART!=)

Böcker, böcker, böcker sa...

Vad blir det härnäst, en hel pall?

Vixxtoria sa...

Bokbiten: Jag måste gå och kolla i din blogg (är på resande fot just nu, så har svårt att surfa runt den här veckan), men det är mycket möjligt att vi kan spela i samma liga ;-)

Jeanette: Där ser man. "Fick" skriver du - betyder det att du INTE behövde betala 1174 kronor? Det tycker jag i så fall var en väldigt bra deal!

Titti: Jag har INTE glömt dig. Och jag har hittat en jättebra bok. Men tyvärr var kuvertet jag köpt alldeles för litet, och jag hann inte köpa ett nytt innan jag reste iväg den här veckan. Men det borde kunna fixas i helgen! Så på mån kan du börja nosa riktigt otåligt i brevlådan! It's a promise!

Bokomaten: Jag avundas ytterst sällan dig ditt jobb, men det här gör mig lite avundsjuk.

Böcker, böcker, böcker: Ååååååh, en hel palll!!!!