tisdag 19 oktober 2010

Nej, det var inte biblioteksböter den här gången

Jag har just betalt en räkning på över etthundrafemtusen kronor. Och det irriterar mig nåt enormt att jag inte har råd att kompensationsköpa böcker för samma summa.

7 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Etthundrafemtusen kronor? 105 000 kr? En räkning? Bor du i ett slott med oljepanna eller vad är det frågan om?

magnusax sa...

Har du råkat mobilsurfa på utlandssemestern?

Bokomaten sa...

Oj, här händer det grejer. Massa spalter och färger. 105 000 på en RÄKNING låter otroligt. Du har inte gått och köpt bil eller något?

Vixxtoria sa...

Paperback: Fniss. Nej, men man skulle kunna säga att jag försökte bygga ett slott härhemma, och att det gick rätt bra ett tag...

Magnusax: Råkat och råkat. Det har man väl gjort, men så länge var jag inte borta att vi kom upp i sexsiffriga belopp. Tack och lov.

Bokomaten: Nä. Så dyra bilar köper inte jag (men det kanske vore en idé, för då slapp jag antagligen betala så mycket för reparationer...)

Marias bokliv sa...

gissar på att du betalt dräneringsjobbet?
För den summan skulle man iaf lätt kunna unna sig de där fina klassikerutgåvorna från Penguin...

Cathrine sa...

woah-nu blev man ju nyfiken om på vad :)

Vixxtoria sa...

Maria: Jamen, jag visste väl att det borde vara möjligt att lista ut vart alla pengarna tagit vägen. 10 poäng till dig :-) (Och jo, många Penguinböcker skulle man kunna få för de böckerna, men i stället sitter man här mitt i en lervälling. Måtte det frysa på snart, tänker jag.)

Cathrine: Läs du vad Maria skriver här ovanför. Men jag önskar att inbetalningen varit till att typ bygga om trappan till bokhylla eller nåt sånt :-)