torsdag 21 oktober 2010

I ett försök att omvända en pocketälskare

Paperback Lover fyller två år. Jag är där och hurrar och fikar just nu, och dom här böckerna tog jag med mig som present.


Tack för din fina blogg, Paper, och för all den bloggkärlek du sprider :-)

5 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Åh tack, tack, tack, tack!
Urfin present! Och fina ord!

Bokomaten sa...

Vilken bild! Jag blir helt varm.=) Känns igen så många ryggar, inte bara titlarna utan upplagorna. Tänk att man kan ha sådan relation till specifika utgåvor. Trots att de bara är enkla gamla dussinutgåvor ibland.

Emmas Bokhylla sa...

Ah, vilken fin present! Nu blev jag lite avis, Christie-alskare som jag ar!

Vixxtoria sa...

Emma: Jaa du, det här är finfina bättre begagnade Marple-deckare alltihop. :-D Bra är dom också, om du händelsevis inte skulle ha läst nån av dom.

Vixxtoria sa...

Ja, och Bokomaten: Jag har ett helt hyllplan med så här disparata utgåvor av Christie-deckare, eftersom jag köpt på mig en massa för att jag helt enkelt vill läsa (oftast läsa om) dem alla. Det finns nån svensk hemsida på nätet (som jag inte orkar googla upp just nu) som sammanställt alla de olika svenska utgåvorna av Christie-deckarna, och det är många!! Det märker man också när man köper dem på tradera, antikvariat, blocket och bokbörsen och så - många olika utgåvor och specialserier... Och en hel del kasserade biblioteksböcker (som du ser på Tredje flickan här i min hög).