måndag 30 augusti 2010

A big step for book-lovers

Jag fattar inte varför jag håller på att kasta bort alla mina sparpengar på att dränera om huset. Den här bilden visar ju att det finns mycket viktigare projekt att investera tid och pengar i (och om vi nu skulle få in lite fukt i huset bara för att vi inte dränerar, så kan man kanske lösa det problemet med att typ sambons böcker står på nederst hyllan?).Jag varnar förresten känsliga bokälskare för att klicka på den här länken, varifrån bilden ovan är hämtad.

Uppdaterad med rätt länk. 

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är nog lite skadad, för även om första tanken är: "Åh, vad snyggt", så är andra tanken: "Men vad jobbigt att sortera dem i bokstavsordning. Trappan går ju åt fel håll.." ^^

Vixxtoria sa...

Jag sorterar inte i bokstavsordning, så den tanken slog mig inte (och varför skulle man inte kunna sortera i bokstavsordning för att trappan går åt fel håll?). Vad jag däremot tyckte var så himla bra var att det fanns alldeles lagom utrymme för böcker som är lite högre än genomsnittet. Oftast behöver och vill man ju inte utnyttja ett helt hyllplan för höga böcker, och då blir de små schakten som bildas naturligt av trappstegen en finfin lösning.

snowflake sa...

*håller för ögonen och aktar mig*

Hundöra sa...

Gud vad snygg!

Marias bokliv sa...

Fast fukt är ju dåligt för böckerna så investeringen är inte alldeles åt pepparn...

Helena sa...

Jag begriper inte heller varför man ska behöva investera i så tråkiga saker - jag tycker din antifuktlösning med sambons böcker längst ner låter förträfflig, ska försöka föra fram den själv när dräneringsmonstret dyker upp här om något/några år.

Bokomaten sa...

Men din länk länkar ju bara tillbaka till dig själv...? Betyder det att bilden är HÄMTAD FRÅN DIN EGEN TRAPP numera?;-)

Vixxtoria sa...

Snowflake: Det är bra att göra det ibland.

Hundöra: Mhm. Tycker jag också.

Maria: Vi har inte fått in nån fukt i huset än, så lite grann bortkastade pengar känns det faktiskt som. Men historien kring vår dränering är lång och komplicerad, så jag ska inte dra den här. Men jag skulle hellre investerat pengarna i något vackrare ;.-)

Helena: Hoppas din man inte är så bokälskande då.

Bokomaten: Ooops. Nej, det är inte meningen att länken ska leda tillbaks till mig själv. Min trappa ser låååååångt ifrån ut så här (jag har i själva verket en tv under trappan). Jag har uppdaterat med rättlänk nu, så klicka hit igen! (Och tack för att du uppmärksammade mig på den felande länken, hehe)

a-lo sa...

Suck. Some day.. Nu blev jag nästan lite deprimerad. Kanske måste köpa en ny bok för att trösta mig eller nåt.

Vixxtoria sa...

A-lo: Eller en ny bokhylla? :-D