torsdag 9 september 2010

Brott och straff

Vissa dagar grips jag av en oemotståndlig lust att blogga om något annat än böcker.

Ibland använder jag då ett skohorn och tvingar på ämnet nån artificiell bokaspekt.

Ibland ålägger jag mig i stället skrivövningar.


11 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

så kan man också göra

(Brott och straff är en av mina favoriter)

Anonym sa...

Fast man blir ju väldigt nyfiken på vad det är du så hjärtans gärna vill blogga om! ;-)

Bokomaten.. sa...

Håller med fullbokhylla.. funderat lite på det där.. när man går och tänker på en annan blogg på fritiden, även utanför nätet så tycker jag det motiverar ett outande för oss nyfikna. Fram med det nu då.;)

snowflake sa...

Jag har ett tips på skrivövning: ta emot min award. :-9

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Du har fått en liten award av mig också :-)
http://www.bokmania.net/2010/09/bokmania-beautiful-blogger.html

It's all about Books sa...

Det är det som är så bra med att ha två bloggar - en om böcker, en om annat! :) (Jag har It's all about me sedan 2006, och It's all about Books sedan i år)

Vixxtoria sa...

Hannele: Jag gillar också Brott och straff mycket. En sån bra titel ska dessutom användas till så mycket som möjligt så ofta det går.

fullbokhylla: Jaså. Jaha. Du ser det på det sättet. Jag kan väl säga så mycket att jag verliken gillar idén att allt (nåja, jag _har_ gjort något undantag nån gång) som skrivs här ska ha anknytning till böcker eller läsning, och jag tycker det är rätt kul att se hur jag kan trycka in alla möjliga saker utan att rent tekniskt bryta mot mina regler. Men det finns gränser, och saker jag inte tycker passar på min bokblogg. Typ.

Bokomaten: Alltså, nej. Jag tänker absolut inte på allvar på att starta en annan blogg. Det skulle jag aldrig ha tid med, särskilt inte om folk läste och kommenterade där också. Jag lägger nog i snitt två timmar på bloggen per dag så som det är nu. Men annars skulle jag kunna tänka mig att ha en jobb- eller jobbrelaterad blogg och en radio-blogg åtminstone.

Snowflake: Jag har jobbat dag och natt sista veckan, i stort sett utan nätuppkoppling, och inte i Sverige heller, och har först och just nu upptäckt denna vackra utmärkelse. Jag skulle säga att jag är rörd till tårar, om det inte var för att detta bara är en sliten fras. Vad ska man säga om man verkligen _är_ rörd till tårar. Tack.

Bokmania: Tack. Tack. Du också. Jag blir verkligen tårögd och mycket glad. Jag tror dessutom att det är någon utmärkelse från ytterligare någon. Jag är lite överväldigad och måste undersöka detta närmare.

Vixxtoria sa...

It's all about books: Det är ju en väldigt bra idé, faktiskt. Men jag har nog rätt lite "om mig" så där i allmänhet som jag vill berätta om på en blogg. Men jag kanske nån gång startar en systerblogg. Typ Om radioprogram jag hunnit lyssna på ;-)

Jessica (ord och inga visor) sa...

Nu har du fått en award i min blogg. :)

Maud/En bok om dagen sa...

Nåmen, nu har jag skrivit om De apatiska! ;-)

Vixxtoria sa...

Jessica: Men åh, oj, hjälp! Tack!

En bok om dagen: Vilken service. Jag hastar över och läser!