lördag 18 september 2010

23.19

Alla blir så sentimentala framåt natten. Nu håller Snowflake tal till Maria som byggt upp bokbloggar.nu, som varit den mötesplats där så många av oss träffats.

Jag är lättrörd och gråter lite grann. Maria presenterar statistik.

Jag tänker också fånga henne och diskutera mobilläsande. Jag har en del att säga om det (jag tror det blir ett inlägg till nästa vecka).

12 kommentarer:

Böcker, böcker, böcker sa...

Jag är också intresserad av det här med mobilläsande, har inte riktigt lyckats läsa något på min iPhone mer än nåt enstaka blogginlägg. Har även testat iPad, men det blev lite platt fall där med. Jag är nog inte beredd att släppa den fysiska boken...

Illusionernas blogg sa...

Klockan är inte ens halv tolv när festen avbryts av Illusionernas blogg som dundrar in genom ett stängt fönster, hängande i en lian. Han drösar ihop i en hög på golvet, stinker kaluha, banan och loppmedel. Uppenbart berusad gör han sitt bästa för att ställa sig upp på knogarna, muttrar om Paul Auster, sin barndom, jobbiga kunder och om en inbjudan som måste försvunnit i djungeltelegrafen. Festens gäster ser besvärade ut, men Vixxtoria står aldrig rådlös, utan får in pojken i köket, där han får i sig en kanna kaffe och några okokta potatisar. En elefanttaxi senare och partyt kan fortsätta!

(Men seriöst, genial idé detta med bloggfest! Imponerad av din hängivelse till bloggen i kväll!)

Vixxtoria sa...

Böcker^3: Håll utkik då, jag ska skriva om det ganska snart i alla fall. (Ganska snart innebär typ inom två veckor.)

Illusionerna: Välkommen! Jag beställer ingen taxi alls till dig, för taxis nummer är så snarlikt vårt (vilket till exempel får oss att dra ut telefonjacket på nyårsnatten) att jag inte kan komma ihåg det. Okokta potatis är äckligt (och dessutom har jag inga hemma).

Stanna kvar i stället. Det behövs fler apor på den här festen. Min dotter skulle dessutom bli överlycklig om hon fick träffa en på riktigt, så jag går upp och väcker henne nu. (Fast kaffet kan du ju dricka upp innan jag kommer ner med henne.)

Jenny B sa...

Instämmer i hyllningarna till Maria! Fantastisk idé och bra gjort. Tack, tack!

Mårten sa...

Mårten kikar in genom ett fönster. Tvekar. Går hem.

Vixxtoria sa...

Vi vinkar till Mårten och tycker han ska fortsätta blogga. Han blir kvar (och vill kanske diskutera Du sköna nya värld?), fast fortfarande lite tveksam.

Maria sa...

De här festinläggen är så himla roliga. :D Jag tackar för talet (lite rörd, snyft) och ser fram emot inlägget om mobilläsning.

Jenny B: Tack! :)

snowflake sa...

Hahaha! Nu börjar det stöka till sig. :-)


Men hur f-n kan du veta att jag plötsligt kan få för mig att hålla tal?

Vixxtoria sa...

Maria: Det kommer!

Snow: Jag är creepy när det gäller sånt! (Och nu lutar jag mig faktiskt tillbaks och väntar med spänning på att ett hyllningsinlägg till Maria dyker upp på din blogg.)

Bokbabbel sa...

det var jag som var den första som applåderade åt talet, det brukar inte vara så men jag var styrkt på så väl té som rödvin ;)

Vixxtoria sa...

Bokbabbel: Och vi var många som stämde in!!!

snowflake sa...

Ni är söta ni. ;-)