lördag 18 september 2010

17.43

Idag har jag ett virtuellt bokbloggsparty hos mig. Jag tror vi tänker oss att det börjar klockan 18 faktiskt. En lördag, så här i september, när det fortfarande är ljust ute, och man kan börja med lite champagnemingel i trädgården (eftersom det är en låtsas-fest kan vi låtsas att min trädgård inte alls är uppgrävd av små grävskopor för tillfället).

Jag har bett Bokomaten komma lite tidigare (typ en vecka) och hjälpa till med att fixa maten. Medan vi förbereder den har vi minst lika roligt som vi brukar ha i varandras kommentarsfält, och hon har dessutom ordnat så att jag aldrig mer behöver betala biblioteksböter. I alla fall inte i min kommun.

Vi inleder också med att dricka lite Prosecco. Det passar väl bra ihop med en diskussion kring några av Bokomatens favoritböcker – Mary Hoffmans Stravaganza-böcker, som utspelar sig i ett slags parallellt Italien. Och om vi hinner grälar vi lite om vem som egentligen ska ha George Emerson.

4 kommentarer:

enligt O sa...

Kära Vixx, det finns ingen annan som skulle kunna komma på denna kreativa idé!

Böcker, böcker, böcker sa...

Håller med :) Jag följer med spänning...

Vixxtoria sa...

Kära O: Anledningen till att jag nedlåter mig till att slösa min kreaktivitet på en sån idé är bland annat att någon som du ger mig glada tillrop på de mest konstiga blogginlägg jag gör. :-)

Böcker böcker böcker: Vad utomordentligt trevligt att du kommit hit! Välkommen! Jag ska ta och besöka dig ordentligt också när dyningarna efter festen lagt sig.

Böcker, böcker, böcker sa...

Jag snubblade nog in via bokbabbel :)