tisdag 25 maj 2010

Kasta in handduken!

9 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Har du gått och blivit otillräknelig?

Vixxtoria sa...

Nej, jag firar bara towel day så där lite virtuellt.

Paperback Lover sa...

Haha jo jag förstod. Men jag tänkte på din rubrik...

"Klossen kommer att tro att en man som kan lifta kors och tvärs genom galaxen, leva som fåglarna på marken, kämpa mot dåliga odds och ta sig fram, men ändå vet var han har sin handduk, en sådan man är någonting att räkna med."

Och om du har kastat in den...tja då tycker jag det var en bra slutsats att dra :-)

Happy towel day!

Vixxtoria sa...

Vixxtoria: Äsch, mina associationer går alltid åt så långsökta håll när jag sätter rubriker. Ibland funkar det, men ibland måste jag nog inse att folk inte tänker på samma sätt som jag. Jag tänkte liksom "kasta in handduken på bloggen", i analogi med att kasta in den i debatten eller något sånt.

Men usch, jag längtar egentligen efter att skriva klart några riktigt långa blogginlägg, som är genomtänkta men inte nerskrivna, och jag hoppas så att jag ska bli klar med en artikel idag, så att jag kan ägna mig åt detta de kommande veckorna.

Happy towel day 2 u 2!

Paperback Lover sa...

Fast jag tyckte det var rätt kul att göra min egna långsökta association. Lycka till med de långa blogginläggen.

Vixxtoria sa...

paperback, det är meningen att man gärna får göra egna associationer. Jag försöker, även i mina sämsta stunder, driva en blogg där jag uppmuntrar folk till att tänka själva. Däremot är jag nog i skrivande stund själv så stressad att jag har lite svårt att vara mer än bokstavsläsande (paradoxalt det där, eller hur?). Sorry! :-)

Paperback Lover sa...

Inget att be om ursäkt för, alls. :-)

Bokomaten.. sa...

Skönt, jag trodde att du skulle sluta blogga, att det var detr du menade.:) Borde förstått bättre.

Vixxtoria sa...

Bokomaten: Ja, det borde du :-) Om jag slutar blogga så skriver jag så klart ett långt tårdrypande inlägg först.

Men NU idag äntligen har jag skrivit klart en jäkla artikel som tagit alla nätter i anspråk de sista veckorna (på dagarna har jag jobbat och rest sista månaden), så nu kan jag snart blogga med mer än vänster lillfingernagel. Då ska det bli ordning på torpet!