onsdag 6 juli 2011

Min klant

Jaha. När det äntligen blivit nån slags semester både i teori och praktik härhemma och jag kan ta itu med alla halvlästa böcker så hittar jag bara tomma omslag.

Var kan jag hitta innehållet? Nån som är synsk?
9 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

på en trädgårdsstol :)

Vixxtoria sa...

Hannele: Det hoppas jag verkligen inte, för då har den varit utsatt för väder och vind i så där 4 månader, och i så fall behöver jag sannolikt införskaffa ett nytt exempelar.

Paperback Lover sa...

hatthyllan?

Hermia sa...

Jag brukar vara rätt bra på att hitta böcker (vilket inte betyder att jag har jätterörigt hemma, mer på att biblioteksjobbet ger goda möjligheter att öva upp förmågan :)), men det är lite svårt så här på distans... Jag känner dock de står i en bokhylla, lätt oigenkännliga utan sina skal. Alternativt är de kreativa byggklossar i ett barnrum. :)

Vixxtoria sa...

Paper: Ska skaffa mig hatthylla och leta där.

Hermia: Ja, i en bokhylla skulle den kanske kanske kunna stå, men jag brukar sällan sätta in böcker jag inte läst i hyllor. Det troligaste är att den antingen ligger i en väska som jag inte haft på ett tag, eller under en stor hög med andra böcker... Den kommer nog fram så småningom, men det var ju igårkväll jag ville fortsätta läsningen...!

Paperback Lover sa...

Asch, inte så synsk after all.

evalinn sa...

Haha, jag trodde först att titeln på inlägget var en kommentar på Knausgårds titel! ;-)

Vixxtoria sa...

Evalinn: Det var en så kallad parafras på Knausgårdstiteln.

Kan förresten meddela att boken hamnat i en sån där låda där man (eller i alla fall jag) förvarar grejer jag aldrig behöver, under min säng. Den är dock ännu inte utläst, eftersom lusten som föll på hann falla av igen. Men den återkommer nog snart.

kontakt sa...

Jag trodde jag var den enda som gjorde så... tar av det där dumma pappersomslaget när jag läser (och sen missar att lägga tillbaka boken i omslaget när jag är färdig med den).

Jag förstår verkligen inte det där med pappersomslag på hårda pärmar. Det är ju enbart opraktiskt.