lördag 21 maj 2011

Snudd på succé

I skrivande stund håller jag på att sätta plåster på hälarna. Ska på bröllop, serni!

Det trevliga brudparet har önskat sig vackert väder och böcker i present. Och alla deras önskningar ser ut att gå i uppfyllelse idag!

För egen del är det trevligt att tänka på att vår bröllopspresent för en gångs skull kan komma att bli uppskattad.

6 kommentarer:

Sanna sa...

Vilket sammanträffande; jag ska servera på ett bröllop idag! Undrar om det är samma...? Hoppas i alla fall att du får roligt idag! :)

Bokomaten sa...

Men DET borde vi naturligtvis ha tänkt på. istället för att önska sig ingenting borde vi önska oss fint väder och folks favoritböcker.=)

Vixxtoria sa...

Sanna: Det visade sig vara ett bröllop med en läcker buffé, utan någon som helst serveringspersonal, så jag tror inte att vi var på samma ställe i lördags. Men hoppas att du hade trevligt, liksom jag :-)

Bokomaten: Vad har ni önskat er då? Såna där betongkrukor för att plantera kaninmat i, kanske?

Bokomaten sa...

Alltså vi har önskat oss just det, ingenting. Alls. Har för mycket prylar. I italien betalar folk så mycket ändå och i Sv vill vi hellre ha lite festbidrag för att helt enkelt ha råd.

Vixxtoria sa...

Bokomaten: Min erfarenhet är att man får lite saker i alla fall på såna där tillställningar, och ibland måste man i så fall styra det där lite, så man inte får för mycket av sånt man inte vill ha... ;-)

Sanna sa...

Roligt att höra att ni hade roligt! Det hade vi med: vädret var fint, brudparet var nöjda och tårtan var så fin att jag nästan inte vågade titta på den. :)