lördag 2 april 2011

Män som det är synd om för att de får ligga i innan de dör

Ibland smälter de böcker jag köper samman till en helt ny (?) historia.

Jag funderade även på att köpa Flickan med glasfötter, men det passade inte alls in i temat, tyckte jag.

6 kommentarer:

Bokomaten sa...

hahahahah, på något sätt kändej ag mig inte alls lockad av att läas en bok med just den titeln ändå, men vem vet. Som ironisk titel på en rolig biografi, kanske? Hade nog kunnat funka det också.

Döda vita män är för övrigt något av det bästa och mest upplyftande jag läst på... ja, jättejättelänge!! Funderar på omläsning nästan direkt.=)

sundin sa...

En eloge till en av de bästa blogginläggstitlar jag nånsin läst...
Får mig osökt att tänka på Leaving Las Vegas, en av de krappigaste filmer som gjorts.

Hanneles bok-paradis sa...

så roligt det blev :)

Vixxtoria sa...

Bokomaten: Titeln låter som en bok av Fredrik Lindström. Kommer nog ut nästa år.

Döda vita män har jag ju sneglat på ett tag, men det var definitivt din entusiastiska bloggning som fick mig att köpa den idag :-)

Sundin: Tack. (Kolla runt i bloggen, det finns en del andra fullträffar, vars storhet möjligen först inses när man läst inlägget. *skryter lite idag*). Leaving Las Vegas är en sån där film som jag inte vet om jag har sett, förresten. Vad handlar den om?

Hannele: Ja. :-)

snowflake sa...

Du kan hoppa över glasfötterna. Läs i alla fall mina småsura inlägg först här http://snowflakesinrain.wordpress.com/2011/01/30/monokrom/ och här http://snowflakesinrain.wordpress.com/2011/02/03/ali-shaw-flickan-med-glasfotterna/

Om du trots dessa varningar verkligen vill läsa den så kan jag skicka den till dig. (Om jag inte redan gett bort den? Blir osäker nu.)

Vixxtoria sa...

Snowflake: Jag är inte överdrivet sugen på att läsa Glasfötterna, så behåll du den (eller skänk till någon bättre behövande). Men den låg på bordet precis bredvid de flesta av de här böckerna som fick följa med mig hem, och jag övervägde lite grann att göra boken den äran.