lördag 2 april 2011

Lässtatistik mars

Ja, ni undrar säkert hur det står till med Anna Karenina.

Jo, tackar som frågar. Efter vad jag har hört lever hon fortfarande i högönsklig välmåga. Och det lär hon fortsätta med så länge jag gör lite uppehåll i läsningen. Men rätt vad det är och vad det lider så dör hon väl knall och fall.

Man skulle kunna säga att jag håller henne vid liv genom att hålla läsningen på halster.

3 kommentarer:

a-lo sa...

Fick förmånen att lyssna på Claes de Faires som till titeln av sin bok Alla lyckliga familjer liknar varandra använt en mening ur Anna Karenina. Detta har folk tolkat som att han uppskattar boken något oerhört, varför han nu har ett antal ex i sin ägo. Men han har inte heller lyckats ta sig igenom den än... För att sammanfatta ville jag nog bara säga att du inte är ensam :)

Jenny B sa...

Det är ju faktiskt en välgärning, att hålla Anna Karenina vid liv litet längre!

Vixxtoria sa...

A-lo: Första meningen i Anna Karenina är säkert en av de mest lästa meningarna i världshistorien. ;-) (Om jag skulle skriva en bok och använda mig av en parafras på en mening i en annan bok, så skulle jag nog av rena anständighetsskäl läsa den boken först. Men lite kul är det ju om Claes de Faires inte har gjort det. Och erkänner det. Fast konstigt att folk ger honom just den boken, för de borde ju tro att han HAR boken och HAR läst den.)

JennyB: Ja, precis så resonerar jag ;-)