lördag 18 september 2010

19:10

Här kommer Spectatia. Hon har med sig kameran och det är ett evinnerligt blixtrande. Jag tror hon  förbereder nya bildgåtor. Ja, och så har hon visst väskan full av pamfletter som propagerar för att Nobelpriset ska gå till Philip Roth.

Calliope står här borta också, förresten. Det passar mig utmärkt att dryfta mina anglofilistiska böjelser med dessa två experter. Och Hannele. Hannele måste också vara med! Och Läsdagboken som bor i London måste ju bara komma förbi!

4 kommentarer:

Spectatia sa...

Oj, ja, några såna pamfletter har jag förstås (alltid) med mig. Annars gjorde jag "Fest hos Vixxtoria"-flyers som jag delade ut på vägen hit.

Jag hoppas också att Läsdagboken kommer förbi. Behöver tips till nästa englandsresa - London över nyår.

Tror du förresten man skulle kunna be att få en G&T? Föredrar det framför champagne...

Vixxtoria sa...

Jag såg dina fest-flyers, men min dotter ville inte somna så jag kunde bemöta dem (hon ville spela maraccas och sjunga för alla gästerna, visade det sig). Men himla bra med lite reklam hörru. Då kanske det kommer några okända snyltgäster som också gillar böcker som vi kan lära känna!

Läsdagboken är förresten en förskräcklig blogg för alla som gillar både England och Italien. Det var en av de första bloggar jag nånsin kommenterade på dessutom.

Jag föredrar nog champagne, men av alla såna där blandade drinkar ligger G&T etta. Det är serverat nu!

Mind the Book sa...

åh, tack, här fick jag ju vara med på ett hörn!

det var jag som drack för mycket champagne på förminglet och sov i garderoben hela kvällen : )

Vixxtoria sa...

Mind...: Nämen var det där du gömde dig! Och vi som skulle pumpa dig på Londontips, och känna lite på nån som får leva får dröm, liksom :-)