tisdag 7 september 2010

Nån som har nåt mysterium jag kan lösa?

Enligt Blogipedia är jag en seriös privatdetektiv. Vad är du?10 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Jag var "senast i citatkedjan". Punkt slut. Din var ju mycket roligare.

Bokomaten sa...

..."totalt ovidkommande".... känns ju fantastiskt härligt det där..

Jenny B sa...

HAHA! Jag var "förfärligt snygg som Baby Spice faktiskt". Tack för det!

Bokomaten sa...

*asg* tänka sig, Jenny B, att du är förfärligt snygg köper jag, men liknelsen vid babayspice är ju underbar.;)

Vixxtoria sa...

Åh Paperback. Alla får börja skriva vackra (eller i alla fall roliga och sympatiska) beskrivningar av dig på sina bloggar, så får du snart ett annat resultat .-)

Bokomaten: Fast du hade ju en del andra trevliga saker? (Och det där med ovidkommande måste väl röra en sån där biblioteksbokomat eller?)

Jenny B: Smickrande. Babyspice har alltid varit min favorit.

Bokomaten sa...

Hehe, jojo, men den tycktej ag var roligast.;)

Anonym sa...

Kanske inget mysterium, men ett rop på hjälp:
http://fullbokhylla.wordpress.com/2010/09/08/bokstressad-soker-hjalp/

L. sa...

Aha, det är ju jag som skrivit att du är privatdetektiv!:-) Du kan gärna få ta reda på vem som stjäl all min tid... Jag har inte varit här på länge, men jag får definitivt ta och göra det till en vana igen, det är kul att vara här!

L. sa...

Och så kan jag konstatera att mitt eget namn fick eh... minst sagt märkliga beskrivningar. "Konstaterat dräktig med going kronos" måste vara favoriten, men
"ett så knasigt projekt som gick ut på att göra improviserad musik genom bestämda spelregler" kommer som bubblare på andraplatsen. Jag borde skaffa mig ett vettigare namn! Och så kanske jag borde skriva något, om jag nu nödvändigtvis ska ha en blogg.:-)

Vixxtoria sa...

Bokomaten: I see. Ja, jag är ju inte den som vill förmena någon ett gott skratt, det vet du väl vid det här laget :-)

Fullbokhylla: Jag har varit lite borta och bortrest denna veckan och inte hunnit hjälpa till, men jag känner mig manad att lystra till ditt rop på hjälp. Jag återkommer!

L, rara fina L, jag blir så varm och glad av att se dig här igen. Jag har saknat dig mycket, och det är minst lika kul för mig att ha dig här. (Det var extra roligt att se att just privatdetektiven kom från dig, haha). Och "dräktig med going kronos"???? Vad är det? Men ja, du borde förstås definitivt skriva något mer i bloggen (och jag har just sett att du har gjort det, och vad det är måste jag ju inom kort kolla upp!)