söndag 19 september 2010

01.09

Min rapportering börjar närma sig sitt slut, och då passar det ju bra att jag tagit mig ända bort till den rätt magra biografiavdelningen i mitt bibliotek. Här träffar jag Jessica från Ord och inga visor och vi går genast loss på Ebba Witt-Brattströms avhandling om Moa Martinson. Den kan vi diskutera ett tag, och sen skänker jag henne ett av mina dubletter av Kyrkbröllop (ja, du har den säkert redan i din ägo, Jessica, men visst vill du ha ett minne av den här festen?!). Petter har nog en del att bidra med här också. Om han inte fastnat i det enda seriealbum som finns i min bokhylla (nämligen Assar).


5 kommentarer:

Petter sa...

Ebba Witt-Brattströms Moa-avhandling är dock nog en bok som vi skulle vara väldigt oöverens om.

Vixxtoria sa...

Petter: Det tror jag inte.

Jessica (ord och inga visor) sa...

ÅH hur i hela friden har jag kunnat missa att jag har varit på bokparty hos dig?! Jag har faktiskt inte kyrkbröllop så den hade jag tagit emot med glädje. Gud vilka underbara blogginlägg, har läst allihopa nu och ångrar inte en sekund att jag gav dig awarden. ;)

Vixxtoria sa...

Jessica: Alltså, jag vet inte hur mycket jag ska skriva här i bloggen, men jag är inte förvånad att du har glömt bort den här festen om jag säger så. Men det var en makalös analys du gjorde av Mor gifter sig. Den skulle jag gärna läsa i nyktert tillstånd. ;-)

Vill du ha Kyrkbröllop så mejla mig dig adress (till vixxtoria snabela gmal). Jag har en liten "förr-eller-senare-mentalitet", vilket betyder att jag med säkerhet postar den till dig. Sannolikt mer sent än förr, men du kan ha tur ;-) Jag ger hemskt gärna bort boken till nån som vill ha den.

Jessica (ord och inga visor) sa...

Hahaha, nej jag tittar gärna djupt i glaset. Det är inget att hymla med. ;)

Åh, då ska jag genast maila men känn ingen stress med skickandet. Vad snällt av dig!