tisdag 4 oktober 2011

Simsalabim!

Det svåraste när man håller på att flytta (vilket jag har hållit på med i flera månader nu) är att frigöra tid för läsning. Just nu funderar jag på att fuska lite.

Kanske en sån här fototapet kan fungera som quick fix i stället för att bygga bokhylla av en vägg?

5 kommentarer:

Bokomaten sa...

My god, vad fint, men tycker ändå det känns som Zlatans bibliotek. Som var en fototapet. Man vill ju ha egna böcker liksom. men det får gärna se ut så där. Fast på riktigt.=)

Jenny B sa...

Snygg, snygg! Fast litet frustrerande. Jag skulle börja krafsa på bokryggarna och bli ledsen när jag inte fick loss dem... speciellt om jag suttit i den sköna skinnfåtöljen och tömt ett glas portvin.

Jessica sa...

Försökte sälja in denna till maken när vi renoverade hall/trapphus men det gick inte... Cool är den!

Johan sa...

Jag håller med Jenny B, böckerna sitter ju fast ju! Men snygg var den :)

Vixxtoria sa...

Bokomaten: Jo, man vill absolut ha sina egna böcker. Funderar på att ta en bild av min egen bokhylla (i gamla huset) och göra fototapet av den i nya...


Jenny: Den sköna skinnfåtöljen kunde du ju försöka sitta i förgäves ;-)

Jessica: Jag skulle inte på allvar välja den här hemma hos mig, jag tycker den är lite för mörk och gubbig. Men gillar verkligen konceptet med fototapet på bokhyllor!

Johan: Ja, böcker som sitter fast är ett otyg. Måste ju absolut kompletteras med riktiga, läsbara böcker! Men man skulle som sagt kanske kunna sätta upp den medan man väntar på att hinna/orka/ha råd att skapa sin egen bokhyllevägg efter flytten...!